flickr
StoryEditor

Na drogy siahla kvôli nešťastnej láske. Whitney Houston zlomil jej osudový muž

21.02.2021, 17:00
Celebrity
Jedna z najznámejších a najobľúbenejších speváčok sveta sa predávkovala sedem rokov dozadu. V jej drogovej závislosti má prsty najmä jej vtedajší manžel...

V čase keď sa speváčka zoznámila so raperom a producentom Bobbym Brownom, bola Whitney už vyhľadávanou celebritou. Okolo krásnej, energickej a stále pozitívne naladenej Whitney v tom čase krúžilo stoviek mužov. Ona však dala prednosť tomu nesprávnemu.

Už od začiatkov sa rodina speváčky snažila škandalózneho Bobbyho vytrhnúť z jej života. Raper mal totiž povesť sukničkára, ktorý sa o svoje deti veľmi nestaral. Už v čase keď sa spoznal s Whitney mal tri deti s troma rozličnými ženami. Whitney mu však verila celým srdcom, a tak prijala jeho žiadosť o ruku. Jej osudový muž jej však neukázal len lásku, ale aj drogy a trápenie. 

Bobby totiž nikdy nedokázal stráviť fakt, že je jeho manželka úspešnejšou než je on sám. Zatiaľ čo sa o Whitney totiž bili davy, o rapera s jedným hitom neprejavili záujem žiadne vydavateľstvá. Svojej manželke sa tak rozhodol ublížiť tým najpotupnejším spôsobom - podviedol ju priamo v ich spoločnom dome. Speváčka sa z podvodu zrútila a začala vo veľkej miere užívať drogy. Hoc ich podľa viacerých zdrojov skúšala už v minulosti so svojim manželom, práve nevera bola spúšťačom drogovej závislosti, ktorá prehĺbila depresiu a traumu z detstva. 

Ako totiž odhalil nedávny dokument, Whitney Houston bola v detstve sexuálne zneužívaná vlastnou tetou. Svojim rodičom to nikdy neodhalila, no zverila sa svojej najlepšej kamarátke. Aj keď sa snažila nepríjemnú skúsenosť potlačiť, nikdy sa jej to nepodarilo. Paradoxne ju totiž jej teta priviedla k spevu, ktorý celým srdcom milovala. Pri obľúbenej činnosti si tak často krát spomenula na obrovskú bolesť, ktorú musela ako dieťa prežívať. To zároveň vysvetľuje prečo ju nevera jediného muža, ktorého si k sebe pripustila, bolela tak veľmi, že svoj boj prehrala. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 20:12