Wanda Hrycova
StoryEditor

Prvé Vianoce, ktoré po smrti syna oslavoval, boli aj posledné. Andy Hryc sa napriek trpkému osudu stále usmieval

19.02.2021, 12:20
Celebrity
Len pár dňami sa najbližšia rodina rozlúčila s hercom, ktorý za sebou zanechal hlbokú stopu... a toto je krásny odkaz od jeho dcéry Wandy.

Rodina tak spolu stihla osláviť nádherné Vianoce a jej synčekovia si na dedka budú pamätať tak, ako zvyšok Slovenska - ako nesmierne múdreho, vtipného a talentovaného človeka s obrovským srdcom. 

,,S deťmi sa o našich blízkych rozprávame veľa, lebo si myslím, že pamäť rodiny je vec dôležitá a deti musia poznať svojich predkov a ich osudy,'' vyjadrila sa na margo spomínania.

Posledná rozlúčka s hercom sa odohrala v utorok, 16.februára. Kondolenciu na obrad poslala aj samotná prezidentka Zuzana Čaputová. „Život je len jeden, a nie je nekonečný. Povedal pán Andrej Hryc v jednom zo svojich posledných rozhovorov. Ten jeho sa už naplnil a táto smutná správa sa dotkla aj mňa najmä po tom, keď som mu úprimne želala, aby prekonal svoje ťažké ochorenie a bol ešte dlho s vami,“ zneli jej slová, ktoré dojali nielen rodinu, ale aj tisíce ľudí na sociálnych sieťach. Wanda ich totiž zazdieľala na svojim Facebooku, kde sa zároveň všetkým poďakovala:

,,Priatelia, dovoľte mi poďakovať sa za obrovské množstvo kondolenčných správ, telefonátov, emailov, ale i zverejnených osobných spomienok, ktoré vás spájali s mojím otcom. Slzy mi tečú, keď čítam ako veľmi zasiahol do života mnohých z vás, niektorých sprevádzal na profesnej púti, iným bol len kamarátom. Čítam to, plačem, ale viem, že kým tu budete vy, bude tu aj on, zostáva v našich spomienkach.. bol to veľký človek a moja nesmrteľná inšpirácia.''

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:31