Wanda Hrycova
StoryEditor

Prvé Vianoce, ktoré po smrti syna oslavoval, boli aj posledné. Andy Hryc sa napriek trpkému osudu stále usmieval

19.02.2021, 12:20
Celebrity
Len pár dňami sa najbližšia rodina rozlúčila s hercom, ktorý za sebou zanechal hlbokú stopu... a toto je krásny odkaz od jeho dcéry Wandy.

Andy Hryc nemal Vianoce v láske už od detstva. Nikdy ho však tento sviatok nebolel viac, ako v roku 2008, kedy mu len tri dni pred Štedrým večerom zomrel milovaný syn Hugo. Len pár dní sa pred hrozivou autonehodou, ktorá mu na mieste zobrala život, dozvedel, že zvíťazil nad rakovinou semenníkov. O to bolestivejšia bola rana osudu pre rodinu.

Aj z toho dôvodu sa rodina Hrycových rozhodla sviatky pokoja a lásky neoslavovať. Namiesto toho sa rozhodli tráviť Vianoce v cudzine, väčšinou v krajinách, v ktorých sa na ne nekladie príliš veľký dôraz. So smrťou Huga sa síce po rokoch vyrovnali, no nikdy na ňu nezabudli a na svojho milovaného syna a brata si s láskou v srdci pravidelne spomínali.

Všetko sa to zmenilo začiatkom minulého roku, kedy obľúbenému hercovi lekári diagnostikovali leukémiu. Rodina sa prvýkrát rozhodla stráviť sviatky spolu a užiť si čo najviac prítomnosť toho druhého. 

,,December okrem Vianoc prináša našej rodine aj smutné chvíle.. je to pre nás mesiac veľkých strát. V decembri, pred štyridsiatimi rokmi stratil môj otec svojho otca, v mesiaci december odišla aj jeho mamina a 21.12. je tomu dvanásť rokov, čo nás nešťastne a veľmi veľmi predčasne opustil môj milovaný brat Hugo. Dnes sme im všetkým boli s tatom zapáliť sviečku,'' zverejnila dojímavú fotografiu Wanda len mesiac pred tým, ako sa na miesto večného odpočinku vybral aj Andy.

December okrem Vianoc prinasa nasej rodine aj smutne chvile... je to pre nas mesiac velkych strat... v decembri pred...

Uverejnil používateľ Wanda Adamik Hrycova Pondelok 21. decembra 2020

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:38