TASR
StoryEditor

Zaľúbil sa do muža, bál sa však odsudzovania. Posledné chvíle Michala Dočolomanského boli trápením

19.02.2021, 20:05
Celebrity
Vraví sa, že láska si nevyberá... toto je prípad aj jedného z najznámejších slovenských hercov, ktorý sa nepochybne zapísal do dejín našej krajiny svojim neskutočným talentom, ale aj pokorou.

Až niekoľko rokov po rozvode sa začalo pošuškávať o tom, že by mohol byť slávny herec inak orientovaný. Médiá ho spájali s viacerými mužmi, no vtedy tieto informácie nikto nepotvrdil. V skutočnosti boli už však vtedy pravdivé.

„Keď som zazvonil pri jeho dverách, otvoril mi náš spoločný priateľ – veľmi populárny, o ktorom sa vedelo, že je inak orientovaný. Pýtam sa ho: Ty tu čo robíš? On mi na to, že Miša čaká s večerou, keď príde z predstavenia. Marta tam nebola...,“ prezradil v knihe o Michalovi Dočolomanskom jeho priateľ Olda Hlaváček. Ten už vtedy začínal tušiť, že mu jeho dobrý kamarát niečo tají. Definitívne to pochopil až vtedy, keď sa mu zdôveril sám Michal. „Veľmi ho to trápilo a nevedel si s tým rady. Na mojom pleci mal položenú hlavu a obaja sme plakali nad jeho nešťastím, že sa mu prestali páčiť ženy,“ priznal ďalej Hlaváček v spomínanej knihe a dodal, že Dočko, ako známeho herca všetci familiárne volali, sa pre svoju situáciu trápil. Aj keď bol po boku svojho partnera šťastný, trápil sa nad tým, ako to zoberie spoločnosť - a preto vyšiel s farbou von len niekoľko dní pred smrťou.

​Michal len pár dní pred tým, ako podľahol zákernej rakovine, priznal slovenskému magazínu, že má skutočne partnera, s ktorým žije. Jeho meno sa verejnosť dozvedela až po smrti Dočolomanského, keď odkázal chatu svojmu partnerovi, televíznemu technikovi Alexandrovi Godovi...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa This is SLOVAKIA ?? (@thisisslovakia)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 15:01