instagram/ petrasliacka
StoryEditor

Prešli si spolu peklom, ale aj šťastím. Tento slovenský pár by nám všetkým mohol byť príkladom

15.02.2021, 22:36
Celebrity
Misska Petra Sliacka patrí medzi najkrajšie a najsilnejšie ženy nášho šoubiznisu. Rovnako krásne je aj jej manželstvo, ktoré pripomína rozprávku.

Láska Petry a jej dnes už manžela Martina začala ešte počas štúdia. Mladí tínedžeri boli spočiatku dobrými spolužiakmi a kamarátmi, no nejaké iskry medzi nimi už nepochybne boli. ,,My sme to mali trochu také iné... už počas strednej školy sme ako kamaráti chodili na ''rande'' v nedeľu na lasagne. Ale prvé oficiálne rande bolo, keď som sa po strednej škole po polroku vrátila z Ázie (pozn. redaktora Petra pôsobila v zahraničí ako modelka). Stretli sme sa a už sme sa od seba nepohli ani na päť minút,'' priznala nám krásna Slovenka s tým, že od toho momentu je jej Martin obrovskou oporou. 

Už počas súťaže krásy patrila Petra k modelkám, ktoré nemali tendenciu meniť partnera, práve naopak. Všetky šťastné momenty prežívala po boku svojho partnera. Samozrejme, dvojica si preskákala aj nepríjemnými situáciami, ktoré však spoločnými silami zvládli. Dvojici sa totiž koncom roku 2018 narodilo mŕtve dievčatko. Práve jednotou však spolu všetko zvládli a Martin zobral svoju manželku do exotiky, kde vypli od okolitého sveta a sústredili sa len na seba.

,,Každý deň ďakujem za to, že mám vedľa seba rovnocenného partnera. Silného, sebavedomého, ktorý si nemusí cez ženu riešiť svoje komplexy. Dôveruje mi, lebo nepochybuje ani o sebe a ľúbi ma tak, že aj po 6 rokoch ma ide rozpučiť láskou. Pri najťažšej chvíli, keď som ho posielala preč, keď už nebola žiadna nádej, tam zostal a hladil ma po vlasoch do posledného zatlačenia. Zostal so mnou celý mesiac doma. Kúpil Xbox, aby som len neplakala a nepozerala do steny. Na Vianoce nedovolil, aby sme Vianoce nemali, aj keď mali byť iné, šťastné. Kúpil stromček, spolu sme ho ozdobili. Po výbuchu plaču zo mňa spravil “sushi rolku” a navarili sme si večeru a celé to bolo vďaka nemu také... znesiteľnejšie... aj keď to bolelo aj jeho, ani na sekundu mi to nedal pocítiť a bol mi najväčšou oporou, za čo by si zaslúžil minimálne zlatú medailu,'' prezradila na margo smutných Vianoc, ktoré v roku 2018 zažili.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:05