shutterstock.com
StoryEditor

Po nešťastnom potrate obrovská novina: Meghan Markle čaká druhé bábätko!

14.02.2021, 20:00
Kráľovská rodina
Bývalá vojvodkyňa sa stane dvojnásobnou mamičkou.

Len pred niekoľkými týždňami sa Meghan magazínu The New York Times zdôverila so smutnou správou. Svoje druhé bábätko, ktoré čakala so svojím manželom, bývalým princom z britskej monarchie, potratila počas prebaľovania svojho prvorodeného synčeka.

,Po tom, ako som mu vymenila plienku, som zacítila obrovský kŕč. Skrútila som sa na zem, pričom som Archieho mala stále v náručí, spievala mu uspávanku, aby som nás oboch upokojila. Ten veselý tón bol v kontraste s mojím pocitom, že niečo nie je v poriadku,'' prezradila bývalá vojvodkyňa. 

,,Ako som držala v náručí moje prvé dieťa, vedela som, že strácam druhé,'' zaspomínala si so žiaľom Meghan. „O pár hodín neskôr som ležala v nemocničnej posteli, držala manžela za ruku. Cítila som horúčavu v jeho dlani a pobozkala som ho na ruku, ktorá bola mokrá od našich sĺz. Pozerala som na studené biele steny, snažila si predstaviť, ako sa z tohto dostaneme,'' dodala s tým, že nakoniec jej pomohlo o tejto tabu téme rozprávať.

O tom, že momentálne nosí pod srdcom druhé bábätko, informoval americký magazín People. Americká herečka, ktorá bola donedávna súčasťou kráľovskej rodiny, by mala byť podľa ich informácií v druhom trimestri.

,,Môžeme potvrdiť, že Archie sa stane starším bratom. Vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu sú šťastní z toho, že spolu čakajú druhé dieťa,'' prezradil hovorca rodiny pre magazín. Dvojica zároveň zverejnila krásny čiernobiely záber, ktorý jednoznačne opisuje ich spokojnosť a radosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:59