instagram/ pociskova.nela
StoryEditor

Najkrajšia rodinka slovenského šoubiznisu. Lásku neprežívajú na sociálnych sieťach, ale v skutočnosti

02.02.2021, 12:00
Celebrity
Známy pár síce nepatrí, medzi ľudí, ktorí by sa vystavovali na sociálnych sieťach, no napriek tomu vieme, že patria k naozaj ukážkovým párom. Súhlasíte?

O 11 rokov mladšia Nela Pocisková sa s hercom Filipom Tumom zoznámila počas natáčania seriálu Búrlivé víno. Dvojica sa spolu zblížila až natoľko, že v roku 2013 spolu začali tvoriť pár. Aj ich vzťah však prešiel krízou a po krátkom čase sa ich cesty rozišli. Zdá sa, že tí, ktorí majú byť spolu, predsa len spolu skončia - čo je presne prípad tejto dvojice.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Filip Tůma (@filip_tumaa)

Už o pár mesiacov na to sa však ich cesty opäť spojili, tentokrát však natrvalo. V roku 2016 totiž porodila svoje brvé bábätko, synčeka Hektora. Už o dva roky k nemu pribudla sestrička Liana, ktorá sa na svet vypýtala mimoriadne dramatickým spôsobom. Nela totiž nestihla dôjsť do nemocnice a dcérku porodila priamo v aute - len pár metrov od svojho domu. Našťastie sa rozkošnému anjelikovi nič nestalo, no napriek tomu pochopiteľne poputovala dvojnásobná mamička aj so svojou dcérkou do nemocnice.

Aj keď dvojica z času na čas zverejní romantickú fotografiu na sociálnej sieti, rozhodne nepatria medzi páry, ktoré by mali tendenciu chváliť sa zamilovanými veršami či gestami. Obdivaja sú totiž zastáncami toho, že súkromie na sociálne siete jednoducho nepatrí. Práve preto do dnešného dňa nezverejňujú fotografie svojich detí ''v plnej kráse'' na Instagram, ale ani oficiálne Facebookové stránky. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)

Napriek tomu sa však jedno krásne vyznanie na Nelinom profile objavilo. Venovala ho Filipovi k narodeninám, ktoré slávil včera. No na rozdiel od tých gýčových, je skutočne krásne a utentické. 

,,Ďakujem za každý deň, keď mám vďaka tebe dôvod sa usmiať, keď viem že mám kam ísť a že ma tam čakáš ty a tvoja opora.. Ďakujem že si mi ukázal že ten život nemusím brať až tak vážne a že mi neustále ukazuješ ako sa z neho dá tešiť. Ľúbime ťa...ani nevieš ako,'' vyznala svoje city herečka na sociálnej sieti a zároveň pripojila ich niekoľko krásnych, doposiaľ nezverejnených fotografií. A my len dúfame, že takýchto párov, ktorí možno nemajú tendenciu zverejňovať všetko na sociálnych sieťach, no napriek tomu sa k sebe správať s úctou a rešpektom, bude pribúdať v slovenskom šoubiznise (ale nie len tam) čoraz viac.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:32