shutterstock.com
StoryEditor

Vráti sa do Británie? Princ Harry ľutuje odchod z kráľovskej rodiny

18.01.2021, 01:20
Celebrity
Napriek tomu, že je princ po boku svojej manželky šťastný, zdá sa, že sa s odchodom z kráľovskej rodiny nevie vyrovnať.

Od oznámenia odchodu z kráľovskej rodiny prešlo už vyše roka. Meghan Marklen spolu so svojím manželom princom Harry vydali vyhlásenie prostredníctvom sociálnej siete, kde priznali, že napriek tomu, že chcú naďalej podporovať kráľovnú a celkovo kráľovské tradície, chcú žiť svojím vlastným životom a stať sa finančne nezávislými. Mladá rodinka sa rozhodla odcestovať do Spojených štátov, konkrétne do Severnej Ameriky, odkiaľ Meghan pochádza. Namierili si to rovno do centra šoubiznisového sveta - do jedného z najlepšie strážených domov v Hollywoode. Ten má podľa medializovaných informácií hodnotu takmer 15 miliónov dolárov. 

Napriek tomu, že sa rodinka v Amerike už usadila a dokonca sa jej darí v kariérnej oblasti, zdá sa, že Harry nie je príliš spokojný. Aj keď je po boku svojej manželky šťastný, zdá sa, že mu domov nesmierne chýba. Podľa zdroja z jeho blízkeho okolia je však Harry stále mierne zmätený. Bojí sa najmä o kráľovnú a o svojho otca. Vie totiž, že tu nebudú navždy. Nehovoriac o tom, že jeho domovom bola celý život Veľká Británia, kde má celú svoju rodinu a momentálne je s Meghan na samote. Aj z toho dôvodu sa svoj domov snažil navštíviť niekoľkokrát, no neúspešne. Mohla za to najmä nepriaznivá situácia ohľadom koronavírusu, ktorá panuje po svete. 

Ďalšie informácie však tvrdia, že Harry neľutuje ničoho a jeho rodina mu nechýba. To sa však ľuďom príliš nezdá, lebo napriek tomu, že bol od začiatku vnímaný ako rebel kráľovskej rodiny, k členom britskej monarchie mal stále veľmi blízko. ,,Komunikujú spolu len zriedkavo. Je medzi nimi akási priepasť,'' uviedol zdroj pre web Usweekly. ,,Harryho zvykli trápiť nočné mory kvôli odchodu a zdalo sa, že všetko ľutuje. Nové miesto mu príliš nepomáhalo,'' dodal na margo sťahovania sa na iný kontinent. Faktom je, že by sa však rád zúčastňoval kráľovských udalostí - a to aj napriek tomu, že na nich ako bývalý člen už nemá právo. Ďalšou zaujímavosťou je, že Meghan Markle len donedávna žiadala o britské občianstvo - no to jej bolo z dôvodu vysťahovania sa zamietnuté. Nuž, zdá sa, že si dvojica nezatvára ani tieto dvere. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:47