Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňováinstagram.com/sajfa
StoryEditor

Ťahajú to spolu už viac než 11 rokov. Krásne vyznanie Sajfu svojej milovanej manželke Veronike

13.01.2021, 10:00
Celebrity
Slovenský moderátor je známy tým, že si vie urobiť srandu azda z čohokoľvek. Práve to robí aj jeho romantické vyznania výnimočné.

Niet pochýb o tom, že Sajfa spolu so svojou manželkou Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou, patria k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu. Prvýkrát sa spoznali ešte v čase, keď Veronika odchádzala do zahraničia na vysokú školu. Už vtedy padla známemu moderátorovi do oka a okamžite sa pýtal svojho známeho na pôvabnú blondínu. Ich cesty sa síce od toho dňa spojili, no zároveň aj na istý čas rozišli - dvojica si spolu preskákala kadečím, dokonca aj rozchodom. Nakoniec však všetko dopadlo dobre a pár si dal druhú šancu, ktorá sa ukázala viac než správna. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa © Sajfa (@sajfa)

Dnes sú v manželskom zväzku už štyri roky a do ich rodinky pribudol aj nový člen - dcérka Sára. Napriek tomu, že svoju lásku dávajú aj malinkému anjelikovi, nezabúdajú ani na city, ktoré prechovávajú k sebe. Dôkazom toho sú aj Sajfove vyznania, ktoré adresuje svojej žene na sociálnych sieťach. ,,Manželstvo je krásna vec. Od základnej školy som vedel, že si za manželku zoberiem tu najkrajšiu ženu na svete. Obávam sa ale, že moja manželka nemala podobnú predstavu o mne... nevadí, ideme ďalej,'' spravil si zo seba srandu moderátor a dodal, že napriek dlhým rokom vzťahu (sú spolu približne 11 rokov) ich láska každým dňom silnie. 

,,Keď som bol na základnej škole, často sa mi snívalo, ako som z horiacej školy na rukách vyniesol cez kúdole dymu a ruiny to najkrajšie dievča v celej škole. Všetci stáli pred školou a plakali, ale akonáhle ma zbadali s ňou na rukách, ako vychádzam hrdinsky hlavným vchodom, začali spontánne výskať a tlieskať. Vtedy som ešte netušil, že si to dievča raz privediem pred oltár... mimochodom v čase, keď som si išiel tento sen, nebola Verča ešte ani na svete!'' zažartoval Sajfa na margo ich vekového rozdielu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa © Sajfa (@sajfa)

Uvedomuje si však, že manželstvo, tak, ako aj vzťah, nie sú len vecou náhody a šťastia a pre svojich fanúšikov má tak aj odkaz: ,,Viem, že sú situácie, kedy by sme jeden druhého vzájomne prehodili cez palubu, ale v dlhodobom vzťahu to je asi normálne. Zatiaľ plávame životom spolu - či s prúdom, či proti - stále nás to baví... teda hovorím za seba. Bez srandy, tak, ako nič v živote nejde bez disciplíny, času a roboty, to isté platí o vzťahu. Áno, mudrujem, zatiaľ len po jedenástich spoločných rokoch. Ozvite sa mi o ďalších tridsať.''

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:55