StoryEditor

Uvedomuje si, že už nemá modelkovskú postavu. Toto však adresuje Ivana Christová neprajníkom

12.01.2021, 18:45
Celebrity
Už je to 30 rokov od momentu, keď krásnu Ivanu Christovú zvolili za Miss Československa.

Krásna Ivana sa súťaže, ktorá jej zmenila život, zúčastnila ako plaché, 19-ročné dievča. Sen o tom, že by mohla vyhrať a stať sa Miss Československo sa na konci večera stal realitou. Napriek tomu, že sa neuveriteľne tešila - a s ňou aj jej rodina, jej emócie bolo zmiešané. Počas večera ju totiž vypískali českí diváci, ktorí očakávali, že vyhrá práve ich favorita. 

Na tieto zmiešané pocity si pamätá aj po 30-tich rokoch. ,,Emócie sa prelínali. Na jednej strane som si uvedomovala, že som víťazka, no to pískanie bolo zdrvujúce. Aby som sa nerozplakala, hrýzla som si takmer do krvi ďasná. Tá bolesť bola silná, ale udržala som aj vďaka tomu emócie na uzde,'' prezradila Ivana v jednom z rozhovorov. Podľa jej slov chceli diváci vidieť ako víťazku blondínu. Hoc žiadnu zo súťažiacich nemohli vidieť zreteľne, blondíny boli o čosi výraznejšie. 

Aj niekoľko rokov po súťaží mali médiá tendenciu komentovať to, ako krásna Slovenka vyzerá. Tieto komentáre sa týkali najmä jej postavy, nakoľko Ivana nikdy nepatrila k ženám, ktoré majú vychudnutú postavu. Napriek tomu sa však nedá povedať, že by bola o niečo menej pekná, práve naopak. Stále z nej vyžaruje neskutočná ženskosť a charizma a Ivana rozhodne nepotrebuje riešiť kilá navyše. To si uvedomila aj ona sama, pred pár rokmi. „Som so sebou spokojná a už nebudem riešiť, že sa niekomu moje kilá nepáčia. Som šťastná,“ uviedla pred časom pre české médiá a spokojnosť vidieť na nej do dnešného dňa. A práve tým je vzorom pre nás všetkých. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivana Christova (@christova.ivana)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 07:58