Wikimedia
StoryEditor

Pri svojom manželovi si vytrpela peklo. Princezná Diana načapala Charlesa pri afére

12.01.2021, 02:30
Celebrity
Manželstvo princa Charlesa a Lady Diany bolo už od začiatkov označované za vypočítavé a dokonca pokrytecké. Po dlhých rokoch od jej smrti sa ukazuje, že na tom bolo niečo pravdy.

Už od začiatku vzťahu s princom Charlesom mala Diana pocit, že musí o jeho náklonnosť bojovať. Aj keď sa stále ubezpečovala, že po manželstve sa všetko zmení, mýlila sa - celý vzťah s následníkom trónu sa začal čoraz viac kaziť. Už vtedy sa začalo vravieť, že si Charles zobral Dianu len z trucu a dôvodu, že si nemohol zobrať svoju jedinú, skutočnú lásku - bývalú milenku Camillu. Jeho mama s ňou ako budúcou manželkou kráľa v žiadnom prípade nesúhlasila. Nehovoriac o tom, že Camilla sama ťahala Charlesa za nos, nakoľko mala povesť prelietavej ženy, ktorá si rada užívala bujarého života.

Paradoxne svadba, ktorá mala na kráľovskú rodinu vrhnúť pozitívne svetlo, na ňu začala vrhať tie najtmavšie tiene. Už krátko po nej sa totiž Charles začal správať tak, akoby ani nebol ženatý - a čoraz viac vyhľadával spoločnosť svojej bývalej milenky. Prvýkrát jej mal dokonca volať už počas medových týždňov, zatiaľ čo Diana ostávala sama v izbe. Pochopiteľne si to princezná sŕdc, ako Lady Dianu ľud nazýva, vyčítala a hľadala chybu v sebe.

Toto obdobie trvalo takmer celé manželstvo a dvojica mala viac nepekných, než romantických chvíľ. Diana o tom otvorene porozprávala britským médiám krátko predtým, než sa oficiálne rozviedla. Niektoré zdroje tvrdia, že tak urobila preto, lebo si neželala aby sa človek ako Charles stal kráľom. 

,,V našom manželstve sme boli stále traja,'' priznala na kameru Diana a dodala, že dlhší čas bola naivná a verila, že Charles má Camillu len za dobrú priateľku. Všetko sa to zlomilo až po tom, ako ho prichytila pri sexe na telefóne. Vtedy pochopila, že ju celý čas ťahal za nos a že bola v skutočnosti naivná. Náznaky totiž prišli oveľa skôr. V jednom zo živých vysielaní sa páru opýtali, či sú stále zamilovaní. Zatiaľ čo Diana odpovedala automaticky áno, Charles zaváhal. ,,Ale áno, no zamilovanosť môže dnes znamenať prakticky čokoľvek,'' vyjadril sa, čím verejne zneistil fanúšikov kráľovskej rodiny. Tí už od tohto momentu začali špekulovať o tom, či manželstvo vôbec vydrží - a ako sa ukázalo, nevydržalo...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:54