Dušan Kittler
StoryEditor

Zo súkromia Mirky Almásy. Sympatickej markizáčke budete jednu vec závidieť!

06.01.2021, 14:00
Celebrity
V televízii je stále vysmiata od ucha k uchu. My však vieme, čo ju dokáže rozplakať…

(Ne)milovaná rutina

Po dvadsiatich rokoch v televízii sa jej už veľmi zunovalo neustále riešenie toho, čo si na seba oblečie. Nebaví ju to stále si skúšať nové a nové šaty a už vôbec nie chodiť po ne do obchodu, s ktorým má TV Markíza uzatvorenú spoluprácu. „Často ma to zaťažuje viac než samotná práca,“ dodáva Mirka, ktorá mesačne na televíznej obrazovke vystrieda aj 16 šiat.

Vie, čo je panický strach

Zažíva ho, keď vidí pavúkov. „Nedávno u nás v Rovinke niekto na poli vyfotil pavúka, čo vyzeral ako tarantula. Pred spaním som komplet prehľadala izbu, či náhodou nečíha pod posteľou,“ tvrdí Mirka, ktorej pri tej spomienke naskakuje až husia koža. Rovnako jej naháňajú strach aj hady. Keď minule reprízovali Pevnosť Boyard, kde účinkovala a videla samu seba medzi pavúkmi a hadmi, opätovne sa tak zľakla až rozplakala sa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Teleráno (@telerano)

Neupratuje

To ale neznamená, že má doma neporiadok! Práve naopak. V Mirkinej domácnosti sa všetko blyští. „Máme milú pani, ktorá nám dá náš obytný priestor do pucu a veľmi jej zato ďakujem. Ja sa zatiaľ venujem vareniu a iným veciam,“ upresňuje uvedomujúc si to, že veľa žien jej toto závidí. „Mám dosť roboty tak či tak. Dopriala by som takúto pani upratovačku každému.“

Ej-ej, ale toto sa nerobí…

Stáva sa, že Mirka porušuje pravidlá cestnej premávky a ohrozuje tým seba aj iných. „Rada šoférujem a keď stojím v zápche vybavím si všetky možné telefonáty – hlavne tie s kamarátkami,“ smeje sa, no dáva si záväzok, že to obmedzí. „Dávam pozor, ale sem-tam sa pozabudnem a trúbia na mňa, aby som sa už pohla. Prepáčte. Ale priamo počas jazdy by som do rúk telefón nikdy nevzala,“ tvrdí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 12:54