StoryEditor

Stále jej veľmi chýba. Ivana Gottová si zaspomínala na Karla pri vianočnom stromčeku

28.12.2020, 07:00
Celebrity
Vdova po maestrovi zverejnila na sociálnej sieti fotografiu krásne vyzdobeného vianočného stromčeka.

Od smrti Karla Gotta prešiel celý rok. Zlatý Slávik vydýchol posledný krát 1.októbra 2019 v blízkosti svojich najbližších. Jeho odchod zo sveta zarmútil tisíce ľudí nielen z Česka a Slovenska, ale zároveň aj z našich susedných štátov. Mnohí sa zhodujú na tom, že talentovaná osobnosť, akou bol maestro, sa už zrejme v našich končinách tak skoro neobjaví.

Smrť božského Káju, ako obľúbeného speváka prezývali, sa však nepochybne najviac dotkla jeho najbližších priateľov a rodiny. Jeho manželka Ivana, ktorá pri svojom manželovi stála po boku do poslednej chvíle jeho života. Z času na čas sa fanúšikom svojej životnej lásky prihovorila prostredníctvom sociálnej siete. ,,Dnes je to šesť mesiacov. Tak veľmi nám chýbaš drahý Karle, láska moja, tatinko náš,'' napísala k fotke speváka polrok po jeho smrti.

Podobný odkaz zanechala aj na Vianoce. ,,S láskou spomíname na tých, ktorí cez vianočné sviatky nemôžu byť s nami, no zároveň cítime, že s nami stále sú. Nech všetci prežijete tieto dni vianočnej pohody v zdraví a v kruhu svojich milovaných, nakoľko nič viac neexistuje,'' napísala Ivana a k milému vyznaniu a zároveň prianiu pripojila fotku vianočného stromčeka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott Agency (@karelgottagency)

Okrem iného vdova po slávnom umelcovi avizuje, že už onedlho by sa premiéry mal dočkať film o Karlovi. ,,Pokiaľ nám budú okolnosti priať, predpokladaný termín premiéry filmu Karel je 13.mája 2021,'' napísala k traileru, ktorý taktiež zverejnila na Instagrame. A my sa ho už nevieme dočkať a veríme, že bude neskutočne silným, umeleckým zážitkom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@officialkarelgott)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 16:38