instagram/ zuzana_caputova
StoryEditor

Nefalšovaná láska. Pozrite sa, ako prezidentke Zuzane Čaputovej vyznal city jej partner

21.12.2020, 01:00
Celebrity
Aj keď tento rok priniesol mnoho ťažkých situácií, netreba zabúdať ani na to pekné. Presne to si povedal aj partner našej prezidentky Juraj Rizman.

Už od momentu, keď sa Zuzana Čaputová začala uchádzať o miesto hlavy štátu, sa médiá zaoberali aj jej súkromným životom. Po boku rozvedenej mamičky stál vtedy fotograf Peter Konečný, ktorý sa zároveň postaral o niekoľko fotografií prezidentky. Krátko po tom, ako sa stala Čaputová víťazkou volieb, ich vzťah však skončil. Žiadne tajnosti okolo toho však nerobila, práve naopak. ,,Možno ste si všimli, a ak by aj nie, radšej vám to povieme úprimne. V poslednom období nás nie je spolu s partnerom Petrom vídavať. Nechceme, aby sa o tom špekulovalo, ani vás nechceme zavádzať spoločným vystupovaním na verejnosti. Radšej budeme s Petrom úprimní a povieme vám, že naozaj prechádzame ťažkým obdobím vyrovnávania sa so situáciou, v ktorej sme sa ocitli. Verím, že u vás nájdeme v tomto porozumenie, nie sme ani prvým ani posledným vzťahom, ktorý prechádza náročným obdobím,'' prezradila na svojom oficiálnom profile Čaputová a dodala, že jej prioritou bolo sústredenie sa na výkon funkcie hlavy štátu.

Aj keď sa ich vzťah nepodarilo zachrániť, o pár mesiacov na to prezidentka našla šťastie po boku jedného zo svojich zamestnancov. Stal sa ním aktivista Greenpeace Juraj Rizman, ktorý bol zároveň jej poradcom v oblasti životného prostredia. Hneď po tom, ako sa rozhodli svoj vzťah povýšiť na vyššiu úroveň a zároveň ho pred verejnosťou netajiť, sa Juraj rozhodol z tejto pozície odstúpiť. Dvojica sa totiž chcela vyhnúť tomu, aby sa nielen ich súkromný život neplietol do toho pracovného, ale zároveň aby nevyvolali pocit, že by mohol byť jej partner hocakým spôsobom zvýhodnený. 

Po vyše polroku sa partner prezidentky rozhodol zverejniť krásnu fotku, ktorá bola cvaknutá jedným z najlepších slovenských fotografov, Branislavom Šimončíkom. ,,Nebudem písať o tom, ako nám všetkým tento rok preplánovala pandémia, ako vážne nás zasiahla zdravotne, sociálne, ekonomicky, ale aj ľudsky. Sústredím sa na iné...,'' rozpísal sa na Facebooku Juraj. ,,Tento krízový a mimoriadne komplikovaný rok som si totiž naozaj naplno uvedomil, aké mám šťastie keď mám v ťažkých chvíľach po boku milovaného človeka, keď sa môžem oprieť o naše rodiny, o priateľov a dobrých kolegov. Napriek všetkým strachom o zdravie seba aj blízkych, napriek všetkým osobným i pracovným strastiam, politickým otrasom, stresom, frustráciám, aj hnevom - bol tento rok pre mňa hlavne rokom lásky - romantiky, vášne, ale aj úprimnej radosti zo vzťahu, porozumenia, vzájomnej úcty a podpory. Som tomu rád a som za to vďačný,'' dodal a jediné, čo k tomu môžeme povedať my, je, že tejto dvojici držíme palce!

PRAJEM POKOJNÉ SVIATKY Vážení priatelia, máme štvrtú adventnú nedeľu, blíži sa Štedrý deň a predtým, ako si dám pár...

Uverejnil používateľ Juraj Rizman Nedeľa 20. decembra 2020

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 08:44