instagram/ natalagermani
StoryEditor

Túto rodinu milujeme! Pozrite sa, ako žije Martin Valihora so svojou priateľkou Natáliou

12.12.2020, 12:00
Celebrity
Napriek tomu, že médiá prinášajú mnoho správ o pároch, ktoré sa rozchádzajú, niekoľko krásnych príkladov pravej lásky sa stále nájde. Jedným z nich je aj herečka Natália Germáni spolu so svojím priateľom, bubeníkom Martinom Valihorom.

Natália sa spolu so známym hudobníkom zoznámila ešte pred niekoľkými rokmi. To, či si padli okamžite do oka, si nechala pre seba. Isté však je, že odvtedy tvorí dvojica nerozlučný pár, ktorí nezničil ani šoubiznisový svet, v ktorom obidvaja pôsobia. Zatiaľ čo Natália pôsobí na filmových plátnach, Martin patrí k najlepším slovenským talentom v oblasti hudby. Spolu tak tvoria dokonalé duo, ktoré momentálne vychováva svoju prvú, spoločnú dcérku, Zunu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Germáni (@natalagermani)

Aby toho však nebolo málo, vzťah Natálie a Martina nebol možno zo začiatku tak ľahký, ako sa zdal. Martin má totiž zo vzťahu s moderátorkou Alexandrou Orviskou dcéru Viktóriu. Aj keď si mnohí zo začiatku mysleli, že práve tento faktor pár rozdelí, boli na omyle. Natália totiž vychádza s Alexandrou veľmi dobre a sú z nich skvelé kamarátky. Niet pochýb o tom, že cestu si našla aj k Viki, ktorá pri svojej nevlastnej sestre trávi veľa času.

Popri výchove toho stíha dvojica naozaj veľa - a to najmä vďaka tomu, že fungujú ako zohraná dvojka. Zatiaľ čo Natália natáčala, Martin sa svedomito teší z krásneho prírastku a my taktiež nepochybujeme o tom, že Zuna je tatkovou obrovskou fanúšičkou. ,,Človek si nevyberá, ale k nám prišla najkrajšia malá dušička, ktorá sa stále raduje zo života. Mám za sebou 4 pracovné dni, 1 nočku, dnes ma čaká ďalšia a poznanie, že veci v našom novom "doma" fungujú krásne aj bezo mňa. Najmä vďaka mojim dvom úžasným parťákom, ktorí mi dávajú možnosť a aj silu pracovať. Jeden sa celé dni stará o toho druhéhu a ten druhý sa na oplátku celé dni smeje na svet, stále blaboce mamamama a bababaha a rastú mu dva zúbky!'' napísala k rozkošnej rodinnej fotke Natália a my len dodávame, že sú pre nás ukážkovým párom... a určite nie len pre nás! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Germáni (@natalagermani)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 02:10