Jakub Klimo
StoryEditor

Uznávaná herečka Zdena Studenková priznala, že jej telo prešlo viacerými „opravami“

10.12.2020, 11:40
Celebrity
Na svoj vek – 66 rokov, vyzerá Zdena Studenková fantasticky. Má krásnu tvár, vlasy, po-stavu. Lenže príroda, aj keď voči nej populárna umelkyňa bojuje zdravým stravovaním a pravidelným pohybom, si svoju daň aj tak vyžiadala. Čo sa jej stalo?

V máji oslávi táto talentovaná herečka už 66 rokov. No keď sme ukázali jej fotku cudzincovi, ktorí nemal ani len potuchy o koho ide, tipoval jej 40! „Čože? To fakt má po šesťdesiatke?“ neveriacky krútil hlavou a pomyselne si sňal klobúk dolu.

S pravdou von

Lenže v živote nič nie je, alebo nemusí byť vždy tak, ako to na prvý pohľad vyzerá. Aj keď je Zdenka naozaj krásna žena  a pohľad na jej okúzľujúcu tvár dokáže človeka až omámiť, s jej telom je to už horšie. Aj ona sama to priznala. „Zázrakom je, že ešte vôbec chodím, lebo som ako jedna z tých dolámaných herečiek z filmu Smrť jej pristane – mám päťkrát operované nohy, dvakrát operovanú ruku, raz rameno... Okrem hlavy mám zoperované všetko. Som rada, že držím pokope. No mám na tele ešte jednu záhadu – neskutočne krivé ruky. Hovorí sa tomu hypermobilita, takže v divadle si musím dávať pozor na gestá, aby som na javisku nevyzerala, že som si práve zlomila obe ruky v lakťoch!“

Dokonalá kamufláž

Kto by to bol o nej povedal, však? Ohybnosť na javisku má totiž závideniahodnú a naozaj, keby toto o sebe nevyzradila sama v RTVS v relácii Záhady tela, tak by nikomu ani len na um nezišlo, že jej telo už nefunguje tak dobre, ako kedysi. Hold, vek neoklameš, dá sa ho jedine zakamuflovať… Jednej z najväčších slovenských hereckých hviezd však treba uznať, že to robí vynikajúco. Bodaj by všetky ženy vyzerali tak fantasticky!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:28