shutterstock.com
StoryEditor

Takto strávili Mikuláša známe slovenské rodinky. Veronika Cifrová má pre vás silný odkaz

06.12.2020, 17:30
Celebrity
Tento rok si užívali Mikuláša naozaj naplno.

Tento rok si znova celý svet užíval Mikuláša, ktorí niektorým priniesol množstvo sladkostí, ovocia, no tým neposlušnejším aj cibuľu či uhlie. No a takto si užívali Mikuláša naše známe slovenské rodinky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MÁRIA K. ČÍROVÁ (@mariacirova)

Miriam Kalisová prezradila svoj sladký recept na takéto Mikulášske nepečené cheesecaky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miriam Kalisová (@miriam.kalisova)

Dcérka Katky Jakeš mala tento rok Mikulášsku premiéru!

Dcérka Martina Valihoru a Natálie Germáni si tento rok taktiež zažila svoju premiéru. A musíme skonštatovať, že malá Zuna musela nazaj poslúchať, keď dostala toľko sladkostí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Germáni (@natalagermani)

Svojmu synovu manželia Vrbovskí tento rok pripravili perfektné prekvapenie. Patrik sa prezliekol za Mikuláša a potešil tak všetky deti naokolo.

Cifrovci pozdravili svojich fanúšikov z domácej karantény s takýmto silným odkazom:

Veselého Mikuláša z karentény, instasvet! Nech si v čižme nájdete najmä zdravie a opatrnosť, pretože covid nespí. A možno ešte dôveru vo vedu a fakty. Podľa prieskumu @globsecthinktank totiž štyridsať percent Slovákov neverí, že koronavírus existuje. Tak ja len, že - existuje. Jeden jeho nositeľ leží aj vedľa mňa. (Svoj výsledok stále neviem). Fakt, kamoši, dávajte na seba pozor, vianočné darčeky sa dajú vymyslieť aj inak ako v preplnených nákupných centrách, a varené vinko sa dá vychutnať aj inak ako na námestí hlava na hlave... nechcem kázať, chcem len aby sme všetci mali čo najkrajšie a najpokojnejšie Vianoce, pretože to nie je len o nás. Ale aj o tých zraniteľnejších, rizikovejších medzi nami. My Mikuláša hádam prvýkrát trávime bez babi a dedka, bez Molly, bez celej širšej hlučnej ekipy Ostrihoňovco-Cifrovco-Tenkelovco-Drobuliakovcov, a poviem Vám, už sa mi to nechce opakovať.. Pekný druhý Advent & buďme k sebe dobrí!

My prajeme rodinke veľa zdravia, nech sú čo najskôr v poriadku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:19