Instagram @emamuller
StoryEditor

Každá z nás je BOHYŇA. Tak znie odkaz sympatickej Emy Müllerovej

03.12.2020, 18:45
Celebrity
Jej hlas a myšlienky vám dodajú sebavedomie a navyše, vyčaria vám úsmev na tvári. Stačí sa len pohodlne usadiť, s čokoládou, vínom, vegánskou tortillou či pizzou, a vychutnať si jej podcast.

Nebojí sa povedať nahlas veci tak, ako cíti a ako reálne sú, no väčšina z nás si to nechce priznať a utícha sa radšej do ideálov, ktoré boli nastavené sociálnymi sieťami, ľudmi, predsudkami... Ema Müllerová má na svojom Instagrame @emamuller viac ako 22 tisíc sledovateľov, ktorým sa denno-denne prihovára a ako jedna z mála sa s nimi rozpráva naozaj, úprimne.

Dnes žije v Paríž a ná prezradila niečo málo z jej života.

Na tvojom Instagrame vidíme, že momentálne žiješ v Paríži (a v dobrom ti závidíme tie výhľady na Eiffelovku). Čo ťa tam priviedlo a aké sú tvoje plány?
Asi to bola túžba. Ten prvotný príchod, myslím.  No a k tej sa potom už pripojila klasická rovnica – škola, stáže, práca, a deväť rokov utieklo tak rýchlo, že som ani poriadne nestihla dojesť palacinku s nutellou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ema m. (@emamuller)

Chceš sa vrátiť na Slovensko?
Raz určite áno, mám tam rodinu a čím som staršia, tým viac mi chýba. 

Rozbehla si podcast s názvom témy emy, v ktorom sa, okrem iného, prihováraš k ženám o tom, aká dôležitá je seba láska a zdravé sebavedomie - ty si to tak mala vždy? Cítila si k sebe odjakživa lásku a bola si sebavedomá alebo si na tom postupne pracovala alebo stále pracuješ?
Sebavedomie sa mi vždy poriadne vlnilo. Raz som ho mala príliš (namyslená teenagerka s našpúlenou pusou), inokedy vôbec (zavretá v prázdnom byte so zatiahnutými oknami a polkilovou zmrzlinou pri posteli.) Zdravé sebavedomie som si potrebovala vypracovať. A stále na ňom pracujem. Tak ako na seba láske. S tou to je tiež “full time job”. Poznáš ten kvet, čo mu vytrhávaš lupene, keď chceš zistiť, či ťa ľúbi? Ľúbi ma, neľúbi ma? To som ja – ľúbim sa, neľúbim sa, do-kolečka, dokola.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ema m. (@emamuller)

Všetci vieme, že skutočný život je od instagramovej reality vo väčšine prípadov diametrálne odlišný. Ty ukazuješ svoju pravú tvár bez filtrov, bez retušovaných fotiek.. Čo hovoríš na umelé, upravené fotografie žien, ktoré sú vnímané ako ideál krásy? Nie je niečo v tomto svete sociálnych sietí nastavené zle?
Instagram je super vec, ale treba ho mať pod kontrolou. Veľakrát si to musím sama prízvukovať a veci, ktoré mi ubližujú, profily, pre ktoré sa cítim menejcenná, dávam preč. Musím! Načo sa budem dobrovoľne trápiť? Obsahu je na millión, vyberme si ten správny. Nech nám ten náš Instagram prinesie inšpiráciu, nie depku.

Kvôli týmto vytvoreným ideálom majú dievčatá a ženy po celom svete často podkopané sebavedomie a neznášajú samy seba. Ako by si ty vysvetlila svojej dcére, že sa musí mať rada taká, aká je?
Sme bohyne. Každá jedna a narovnako. Tak nestrácajme čas porovnávaním sa navzájom a užívajme si naše božské životy, ruka v ruke!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ema m. (@emamuller)

Máš nejaký žensky vzor, ku ktorému skutočne vzhliadaš a ktorý ťa motivuje?
Moja mama.

Ako by si opísala krásnu ženu?
Tá, ktorá sa ľúbi a akceptuje.   

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ema m. (@emamuller)

Tvoje podcasty a celkovo, tvoj profil na Instagrame, si obľubuje stále viac ľudí- hlavne žien. Vieš nám prezradiť, ako vznikajú tvoje podcasty, či si bola vždy okej s tým, že takto verejne ukazuješ svoje „telo“ a úprimne sa rozprávaš s ľuďmi. Dostávaš dobré ohlasy? 
Jasné, že nieeeee ! Zďaleka som so sebou nebola okej a ani doteraz nie som! (ľúbim sa, neľúbim sa). Témy Emy vždy vzniknú pri tom “neľúbim sa”. Keď pochybujem, trápim sa, niečo mi vadí a ja si neviem vysvetliť, prečo to tak je. Tak si to proste nahlas poviem a pri tom ten hlas nahrám, nech si ho môžu vypočuť aj iné z nás, ktoré sa neľúbia, pochybujú a vadia si.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ema m. (@emamuller)

No a posledná – máš nejaké plány do budúcna, okrem podcastov, s ktorými by sa s nami rada podelila? 
Na budúcnosť sa neviem dočkať, dúfam, že chutí ako horká čokoláda s čili papričkou. Už si ju ochutnala? Skús!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:03