Internet Movie Database
StoryEditor

Chandler z Priateľov sa bude konečne ženiť. Jeho manželkou sa stane táto žena

27.11.2020, 10:00
Celebrity
Informáciu o svadbe priniesol magazín People.

Podobne ako pri seriálovej postave, aj v skutočnom probléme mal herec Matthew Perry problémy s nájdením tej skutočnej lásky. Zatiaľ čo v časoch svojej najväčšej slávy - teda v 90tych rokoch, keď seriál Priatelia zažíval boom, randil s herečkami akými sú Julia Roberts či hviezda Pobrežnej hliadky Yasmine Bleeth, jeho milostný život na istú dobu utíchol. Nemožno však povedať, žeby oňho ženy záujem už nemali - skôr sa herec snažil chrániť svoje súkromie. 

Aj keď bolo známych niekoľko ďalších románikov a krátkych vzťahov, ten seriózny začal až v roku 2018. Vtedy sa začal stýkať s talentovou manažérkou a producentkou Molly Hurwitz. ,,Molly je zábavné a nepredvídateľné dievča. Nie je nejakým párty živlom a má naňho dobrý vplyv,'' prezradil zdroj z okolia páru pre web In Touch. Dvojicu však nakoniec na krátku dobu predsa len niečo rozdelilo - konkrétne hercove problémy s abstinovaním od alkoholu. Zdá sa, že dnes však všetko urovnali. 

Matthew totiž magazínu People prezradil, že dvojica posunula svoj vzťah na najvyšší možný level. ,,Rozhodol som sa, že sa zasnúbime. Našťastie som náhodou v tento okamih chodil s najlepšou ženou na planéte,'' vyjadril sa s typickým humorom k šťastnej novine. A my sa len tešíme a prajeme dvojici veľa šťastia!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:32