Meghan MarkleREUTERS
StoryEditor

Šokujúca správa zo šoubiznisu. Meghan Markle potratila bábätko

25.11.2020, 11:47
Celebrity
Bývalá vojvodkyňa priznala smutnú správu sama zahraničným médiám.

Už krátko po tom, ako Meghan opustila spolu so svojím manželom kráľovskú rodinu, sa začalo o čosi viac špekulovať o jej živote. Zatiaľ čo médiá pozorne sledovali, v akej lokalite si kúpia dom a ako budú žiť najbližšie mesiace, americká herečka riešila primárne svoje veci. Pravdepodobne už na prelome mája a júna totiž otehotnela a spolu s manželom sa tešili, že k ich synčekovi Archiemu pribudne ďalšie bábätko. 

Osud to však zariadil inak. Ako samotná Meghan priznala pre New York Times, to, že niečo nie je v poriadku, zacítila hneď. Stalo sa tak v momente, keď prebaľovala Archieho. ,,Po tom, ako som mu vymenila plienku, som zacítila obrovský kŕč. Skrútila som sa na zem, pričom som Archieho mala stále v náručí, spievala mu uspávanku, aby som nás oboch upokojila. Ten veselý tón bol v kontraste s mojím pocitom, že niečo nie je v poriadku,'' prezradila bývalá vojvodkyňa. 

,,Ako som držala v náručí moje prvé dieťa, vedela som, že strácam druhé,'' zaspomínala si so žiaľom Meghan. „O pár hodín neskôr som ležala v nemocničnej posteli, držala manžela za ruku. Cítila som horúčavu v jeho dlani a pobozkala som ho na ruku, ktorá bola mokrá od našich sĺz. Pozerala som na studené biele steny, snažila si predstaviť, ako sa z tohto dostaneme,'' dodala s tým, že nakoniec jej pomohlo o tejto tabu téme rozprávať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:14