shutterstock.com
StoryEditor

Máme pre vás ďalši tip na skvelý seriál s hviezdnou Nicole Kidman

23.11.2020, 19:10
Celebrity
Autor:
TV MAX
To, že je brilantná herečka, dokazuje v psychologickom trileri plnom podvodov a tajomstiev.

Namotávka s názvom "Mala si to vedieť"
Skvele natočená, premyslene obsadená, dramaticky vygradovaná šesťdielna miniséria scenáristu Davida E. Kelleyho (Veľké malé klamstvá) a režisérky Susanne Bier (Nočný recepčný) vykresľuje ťažkú životnú etapu úspešnej psychoterapeutky Grace Fraser v podaní Nicole Kidman, jej manžela Jonathana (Hugh Grant) a milovaného syna Henryho (Noah Jupe), ktorý navštevuje prestížnu súkromnú školu v New Yorku. Zdanlivo idylický život rodiny z newyorských horných desaťtisíc sa znenazdajky obráti naruby. Namiesto osláv Gracinej prvej publikovanej knihy dostane hlavné slovo brutálna vražda, zmiznutý manžel a celý reťazec hrozných udalostí. Katastrofa pred zrakmi verejnosti narastá do netušených rozmerov. Grace musí pochovať svoj doterajší život a začať kvôli sebe aj svojmu dieťaťu znova.

Strata ilúzií
Adaptáciu bestselleru spisovateľky Jean Hanff Korelitz scenáristicky zastrešil renomovaný autor David E. Kelly (Nemocnica Chicago Hope, Ally McBealová, Veľké malé klamstvá). Jeho meno pritiahlo ďalšie veľké filmové osobnosti. A tak sa okrem režisérky Susanne Bier (Nočný recepčný, Lepší život) do projektu zapojili aj Nicole Kidman, Hugh Grant a Donald Sutherland. Stali sa súčasťou detektívky odohrávajúcej sa medzi manhattanskou elitou, ktorá využíva bohatstvo a privilégiá. Zmätená Grace sa ocitne uprostred kolotoča podozrení, obvinení a zrady. Dosiaľ žila v idylickej bubline. Tá však odrazu praskne a Grace musí čeliť rozpadu hodnôt a trpkej strate ilúzií. „Ako hovorí David, ľudia majú sklon veriť tomu, čomu chcú veriť. Grace sa nijako nelíši. Žije trochu v bubline. A to je neisté miesto,“ opisuje svoju hrdinku.

Návyková televízia
Nicole Kidman alias Grace v minisérii figuruje aj ako producentka a zároveň predvádza herecký koncert. O prijatí úlohy ani na chvíľu nezaváhala. „Po Veľkých malých klamstvách som si povedala, že urobím všetko, čo David Kelly chce urobiť. Po tom, čo mi poslal prvé dve epizódy, som vedela, že toto je to pravé. Je to návyková, napínavá televízia,“ oduševňuje sa oscarová herečka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 18:27