shutterstock.com
StoryEditor

Aká je príčina depresie obľúbenej popovej ikony Lady Gaga?

10.11.2020, 16:09
Celebrity
Autor:
TV MAX
Lady Gaga (34) otvorene priznala, že upadla do hlbokej depresie. Hlavnou príčinou mala byť podľa nej strata identity spôsobená slávou. V istej chvíli vraj dokonca cítila, že najväčším nepriateľom je pre ňu Lady Gaga.

V temnote
Slávna speváčka a herečka, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, ďalej v rozhovore pre CBS Sunday Morning uviedla, že keď sa ráno zobudila, videla len temnotu. Tú sa snažila zachytiť aj v skladbách najnovšieho albumu s názvom Chromatica, na ktorom sa podľa nej všetky piesne zakladajú na pravde. Album vyšiel v apríli tohto roka „Nenávidím byť slávna. Nenávidím byť hviezdou. Cítim sa vyčerpaná,“ zdôverila sa v rozhovore, ktorý sa uskutočnil u nej doma. V jednej chvíli dokonca ukázala na piano, na ktorom hrá od svojich štyroch rokov, a povedala, že jej zničilo život.

Samovražedné úmysly verzus nádej
„Mojím najväčším nepriateľom je Lady Gaga. Nemôžem ísť ani len do potravín. Keď idem na večeru, vždy niekto príde k stolu,“ povedala zronená hviezda a jedným dychom dodala, že jej duševné zdravie je na tom tak zle, že v určitých momentoch rozmýšľala aj nad samovraždou. „Je to, ako keby som bola len objekt, nie osoba,“ uviedla odkazujúc pri tom na pesničku 911, ktorá má byť pripomienkou liekov, ktoré užívala, keď dostala panický záchvat. V závere rozhovoru napokon vyjadrila aj optimistickú víziu. Jej duševný stav sa podľa jej slov zlepšuje a ona sa učí milovať samu seba. Myslí si, že na jej zlom rozpoložení sa podpísali aj posttraumatický stres a fibromyalgia, chronické ochorenie spôsobujúce bolesť celého tela.

Záporáčka
Šťastné obdobie, ktoré prežívala v čase uvedenia oceňovaného kinohitu Zrodila sa hviezda, vystriedali ťažké časy plné smútku a bolesti. Teraz však na Lady Gaga čaká ďalšia herecká výzva, ktorá jej s veľkou pravdepodobnosťou chmáry zaženie. Tentoraz si zahrá záporáčku v krimitrileri Gucci podľa skutočného príbehu dediča módnej značky Maurizia Gucciho zavraždeného nájomným vrahom. Vyšetrovanie neskôr ukázalo, že vraždu si objednala jeho exmanželka Patrizia Reggiani. Práve tú si zahrá Lady Gaga a doplní tak hviezdne obsadenú snímku, v ktorej by mali účinkovať aj Robert De Niro, Adam Driver, Jared Leto či Al Pacino.

Čo (možno) o nej neviete?
Miluje hudbu skupiny Queen. Jej umelecký pseudonym vznikol podľa ich skladby Radio Ga-Ga.
Ako dvadsaťročná vystupovala v kluboch ako sporo odetá go-go tanečnica.
Bola textárkou piesní Britney Spears, New Kids on the Block, Fergie, Pussycat Dolls.
Na tele má 14 tetovaní.
Na klavíri sa naučila hrať ako 4-ročná, v trinástich napísala prvú baladu, v štrnástich vystupovala v baroch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:18