shutterstock
StoryEditor

Tom Cruise sa kvôli sekte vzdal svojej dcérky. Malá Suri našťastie žiari a rastie do krásy aj bez neho

22.10.2020, 11:30
Celebrity
Tom Cruise síce patrí k populárnym hercom, no nad jeho životnými presvedčeniami krútia hlavou aj jeho najbližší. Medzi nimi aj 13-ročná dcérka Suri, ktorá na svojho otca musí zabudnúť kvôli sekte.

Populárny americký herec sa k scientológom pridal ešte dávno pred narodením jeho jedinej biologickej dcérky Suri. Na vstup do sekty zlákal aj jej matku, herečku Kate Holmes, s ktorou bol ženatý dlhých 6 rokov. O to bolestivejší bol rozchod, v ktorom herečka priznala, že život s Tomom pripomínal život s fanatikom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I miss them.. where are you daddy!! #suricruise #tomcruise #daughterandfather #daughteranddaddy #together #disneyland

Príspevok, ktorý zdieľa Tom & Suri (@tomcruise.suricruise),

Zdá sa, že od pravdy nebola ďaleko. Po tom, ako po rozvode jasne odmietla zasvätiť len 6-ročnú dcérku do tajov podivného vyznania, s nimi herec prerušil akýkoľvek kontakt. Dnes sa už s 13-ročnou Suri vôbec nestýka, nakoľko sa odmietla pridať k jeho sekte. Na výchovu dievčatka je tak Kate Holmes sama.

Výchovu však zvláda bravúrne, aj keď otca svojej dcérke nemôže nahradiť. Z rozkošného dievčatka je dnes krásna slečna, ktorá sa na svojho otca našťastie podobá len výzorom. Už teraz však možno povedať, že jedného dňa z nej vyrastie krásna žena.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:21