archív Anety Pariškovej
StoryEditor

Skvelá novina zo slovenského šoubiznisu. Aneta Parišková oznámila radostnú správu

17.10.2020, 14:30
Celebrity
Obľúbená moderátorka zverejnila na sociálnej sieti, že nad rakovinou pomaly vyhráva.

Len pred pár mesiacmi obľúbená moderátorka Aneta Parišková priznala šokujúcu správu. Diagnostikovali jej totiž rakovinu, konkrétne Non-Hodgkinov lymfóm. Už krátko po tom tak musela absolvovať chemoterapiu. Momentálne to vyzerá tak, že sa jej zdravotný stav dáva do poriadku. Svedčí o tom jej nástup do práce, ale aj vyznanie, ktoré zverejnila na Instagrame.

,,Dokopy 45 dní som od apríla preležala v nemocnici... Vďaka skvelej starostlivosti lekárov, sestričiek, sanitárov a pani upratovačky Ivetky som si aj v nemocničnej izbe dokázala udržať psychickú pohodu a dobrú náladu.Tá mladá dáma na fotke je moja ošetrujúca lekárka počas hospitalizácie, MUDr. Barbora Kašperová. Je nielen profesionálna a múdra, ale aj veľmi ľudská. Stihli sme sa rozprávať nielen o chorobe, ale aj o všeličom inom a veľa sme sa nasmiali. Ďakujem,'' vyznala vďaku sestričke s tým, že ďalej nasledovala radostná novinka. 

,,Intenzívna chemoterapia sa pre mňa skončila, aj jej vedľajšie účinky sa podarilo zvládnuť. Čo bude ďalej, uvidíme... Zatiaľ sa budem snažiť len NORMÁLNE ŽIŤ,'' dodala moderátorka k fotografii, na ktorej vyzerá veľmi šťastne. A my sa z toho tešíme a prajeme jej čo najviac zdravia a takéhoto úsmevu! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dokopy 45 dní som od apríla preležala v nemocnici... Vďaka skvelej starostlivosti lekárov, sestričiek, sanitárov a pani upratovačky Ivetky som si aj v nemocničnej izbe dokázala udržať psychickú pohodu a dobrú náladu? Tá mladá dáma na fotke je moja ošetrujúca lekárka počas hospitalizácie, MUDr. Barbora Kašperová. Je nielen profesionálna a múdra, ale aj veľmi ľudská. Stihli sme sa rozprávať nielen o chorobe, ale aj o všeličom inom a veľa sme sa nasmiali? Ďakujem❤️ Intenzívna chemoterapia sa pre mňa skončila, aj jej vedľajšie účinky sa podarilo zvládnuť. Čo bude ďalej, uvidíme... Zatiaľ sa budem snažiť len NORMÁLNE ŽIŤ?? #anetapariskova #tvjoj #moderatorka #newsanchor #rakovina #cancer #dakujem #chcemnormalnezit

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Parišková (@aneta_pariskova_official),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 05:44