shutterstock.com
StoryEditor

Dnes patrí k najkrajším ženám sveta, kedysi však túžila zomrieť. Ťažký život Angeliny Jolie

05.10.2020, 07:00
Celebrity
Život krásnej herečky nie je rozprávkový, ako sa zdá.

Aj keď sa teraz Angelina radí medzi najkrajšie ženy sveta, nie stále to tak bolo. V detstve bola práve hollywoodska kráska tým škaredým káčatkom, ktoré sa stretávalo so samým neúspechom. Nielenže neuspela v modelingu, ale podľa viacerých zdrojov bola šikanovaná okolím kvôli perám či strojčeku na zuby. Napriek tomu, že sa to v tínedžerskom veku pomaly začalo meniť, Angelina trpela hlbokými depresiami. 

Jej psychický stav sa zhoršil natoľko, že sa rozhodla zomrieť. Bála sa však pocitu sklamania, ktorému by vystavila pozostalú rodinu - a tak sa rozhodla najať človeka, ktorý ju mal zavrazdiť. Ten si vypočul jej dôvody a povedal jej, že je dáva mesiac na to, aby sa rozhodla, či objednávka vlastnej vraždy platí a či ju má zrealizovať. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Have a nice week all ❤ #AngelinaJolie

Príspevok, ktorý zdieľa Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial),

Angelina sa našťastie z tohto psychického rozpoloženia dostala a objednávku zrušila. Psychické problémy ju však sprevádzajú do dnešného dňa. Herečka sa napriek všetkému snaží bojovať zo všetkých síl a napriek tomu, že ju v živote stretlo niekoľko ďalších životných úderov - medzi nimi nečakaná smrť milovanej mamy, podozrenie na zákernú chorobu, či rozvod s hercom Bradom Pittom, si vedie skvelo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 00:50