shutterstock
StoryEditor

Domáce násilie zažila na vlastnej koži. Speváčku Rihannu zbil vlastný partner

24.09.2020, 11:00
Celebrity
Jedna z najznámejších afér, ktorá kedysi otriasla šoubiznisovým svetom, má navyše pokračovanie aj po 10-tich rokoch.

Vzťah amerického rapera Chrisa Browna a speváčky Rihanny sa zdal idylický. Dvojica sa síce k sebe na prvý pohľad hodila, no opak bol skutočnosťou. Už po prvých mesiacoch ich vzťahu bolo jasné, že ich temperament je silnejší než pochopenie a empatia. Nikto však nečakal to, čo sa stalo pred odovzdávaním hudobných cien. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

lovely @badgalriri ❤❤❤

Príspevok, ktorý zdieľa Meruert Shldenova (@mikaess),

Pár sa totiž v aute krátko pred ceremóniou pohádal tak, že Chrisovi praskli nervy a dostal amok. Odniesla si to práve Rihanna, ktorej udelil niekoľko rán priamo do tváre. Speváčku okamžite previezli na pohotovosť, nakoľko jej rozbil pery, spravil monokle a jej tvár bola posiata modrinami. Chris bol odsúdený nielen súdom, ale aj spoločnosťou. Svoje emócie sa rozhodol odhaliť v knihe až niekoľko rokov po incidente. ,,Cítil som sa ako netvor,'' opísal pocity po tom, čo jeho amok vypršal.

Speváčka ukázala svoje veľké srdce a raperovi odpustila. To, ako sa správa dnes, však nečakal nikto. Komentáre, ktoré Chris necháva speváčke pod fotografiami na sociálnej siete totiž naznačujú, že by sa k Rihanne opäť rád vrátil a to aj napriek tomu, že má priateľa. ,,Chcel by som byť tou lampou,'' napísal k fotografii, na ktorej pózuje Rihanna pri lampe v spodnom prádle, ktoré navrhla. Výnimkou nie sú ani ostatné fotky, pod ktorými necháva emotikony plné úžasu a prekvapenia. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

be the first to have this and more pieces from the @savagexfenty show now on SAVAGEX.com

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:00