„Pre mňa Boh nemusí existovať, lebo v ľuďoch je niečo duchovné, čo je božské. Nechcem robiť niektoré veci len preto, lebo iní hovoria, že by sa to malo, ale tiež neviem, či je lepšie neveriť v nič.“shutterstock.com
StoryEditor

Už je to oficiálne. Dcéra Angeliny a Brada sa zmenila na chlapca

23.09.2020, 01:00
Celebrity
Len pred pár mesiacmi vypláva na povrch informácia o tom, že Shiloh si chce nechať zmeniť pohlavie. Dnes by to už malo byť definitívne.

Biologická dcéra slávnych rodičov sa nikdy necítila ako typické dievčatko. Podľa zdrojov z okolia hollywoodskej rodiny sa dokonca nikdy nehrala s bábikami a neinklinovala k žiadnym dievčenským aktivitám. Spočiatku si rodičia mysleli, že ide len o fázu, ktorou si musí prejsť. Tá však ani po rokoch neskončila. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Cuties #shilohjoliepitt #viviennejoliepitt

Príspevok, ktorý zdieľa Sandra Gidoti (@joliepittthoughts),

Práve na tom sa slávna dvojica mala začať hádať. Zatiaľ čo Angelina chce splniť svojim deťom všetko, čo im vidí na očiach, Brad bol skôr racionálnejším rodičom. Napriek tomu, že Shiloh vo svojom správaní neobmedzoval, správu, že chce jeho biologická dcéra podstúpiť hormonálnu liečbu, aby sa mohla zmeniť na chlapca, predýchať nevedel. Iný názor na to mala samotná Angelina, ktorá svojej vtedy 13-ročnej dcére liečbu prisľúbila a ako zákonný zástupca schválila. 

Dnes má Shiloh už 14 rokov a podľa lekárskych predpisov má povolené absolvovať hormonálne zákroky. Práve v pubertálnom veku totiž prechádza najsilnejší prerod na ženu, kedy dievčatám začínajú rásť prsia a dozrievať ženské pohlavné orgány. Účelom hormonálnej liečby je zastaviť túto premenu aby mohla v budúcnosti uľahčiť zmenu pohlavia a aby naopak podporila opačné príznaky - zarastanie či mutáciu hlasu. Plnohodnotným mužom sa môže Shiloh stať v 18-tich rokoch. To je totiž minimálny vek, ktorý je stanovený na operáciu pohlavných orgánov.

O tom, že Shiloh má niekoľko zákrokov za sebou, nepriamo informovala herečka Amber Rose. V jednom zo svojich rozhovorov pre americký magazín totiž Shiloh nazvala Johnom. Niet tak pochýb o tom, že dnes už John žije životom, aký mu skutočne vyhovuje. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?#shilohjoliepitt #knoxjoliepitt #paxjoliepitt #maddoxjoliepitt #bradpitt #viviannejoliepitt #zaharajoliepitt #angelinajolie

Príspevok, ktorý zdieľa Shilloh Jolie Pitt (@tomboyshiloh),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:56