Instagram @_basie_
StoryEditor

Opýtali sme sa Barbory Švidraňovej, komu by zavolala, keby...

21.09.2020, 19:10
Celebrity
Barbora Švidraňová (31) je talentovaná a neprehliadnuteľná herečka a speváčka. Už dva roky je mamou malého Gabriela, ktorého vychováva sama. Pekná červenovláska však aj napriek materským povinnostiam naplno pracuje – môžete ju vidieť v seriáli Nový život a nedávno natočila veľmi ženský klip ku krásnej piesni Kráľovná. Okrem toho má však aj svojský zmysel pre humor.

KOMU BY STE ZAVOLALI, KEBY...

... to bol váš posledný telefonát v živote?

Dala by som skupinový videochat s celou mojou rodinou, najlepšími priateľmi a mojou kapelou, vyplakala by som si srdce, ako veľmi si vážim, že sú v mojom živote, a že by som ich nemenila za nič na svete.

... ste mali telefónne číslo na kohokoľvek na svete a mohli by ste mu povedať čokoľvek?
Zavolala by som hercovi Chrisovi Hemsworthovi do Austrálie, nech okamžite príde a dá si so mnou aspoň jednu kávu. Asi by sa kvôli mne nerozviedol, tak aspoň tú kávičku by mohol pretrpieť. :-)


... ste zistili, že máte pozitívny test na koronavírus?
Asi Bohu, že či to myslí vážne...

... ste sa potrebovali len tak vyrozprávať?
Určite mojej spriaznenej duši a výbornej hereckej kolegyni Ivete Pagáčovej. Rozbehli sme nedávno aj vlastný spoločný humorno-spirituálny Podcast BuBuBu, a tam nám to teda melie ostošesť! :-)

... ste zistili, že ste vyhrali v lote?
Nikomu! Najskôr by som kúpila veľký dom na Bali, presťahovala sa tam, a až potom by som zase urobila ten hromadný videochat a oznámila všetkým najbližším, nech sa na všetko okamžite vykašlú, že ich čaká lietadlo a idú za mnou!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:29