shutterstock.com
StoryEditor

Tieto celosvetovo známe ženy sa rozhodli, že nechcú deti. Prečo?

20.09.2020, 10:30
Celebrity
Sú ženy, ktoré sa detí nevedia dočkať alebo po nich túžia. A sú ženy, ktoré ich príchod odsúvajú, ale i tie, ktoré sa slobodne a dobrovoľne materstva vzdávajú. Je to ich vlastný postoj, nie vždy sa však stretáva s pochopením okolia.

To, čo je pre jednu ženu samozrejmosťou, môže byť pre inú métou, ktorú vlastne dosiahnuť ani nechce. Byť matkou je slobodné rozhodnutie každej ženy a nikto nemá právo súdiť ju. Lebo tých dôvodov, prečo sa nechcú stať matkami, môže byť niekoľko. Presne ako v prípade týchto celebritných krások. Sú slávne, netrpia núdzou v akomkoľvek smere, môžu mať všetko, po čom túžia, no dieťa to nie je.

Marisa Tomei
Hollywoodska hviezda sa rovnako ako jej nie menej slávna kolegyňa netají tým, že deti k svojmu šťastiu jednoducho nepotrebuje. Dokonca sa vyjadrila, že nechápe, prečo ženy potrebujú dieťa na to, aby sa cítili ako kompletné ľudské bytosti.

Kim Cattrall
Sexuchtivá Samantha zo seriálu Sex v meste má so svojou postavou veľa spoločného aj v súkromí. Hoci ako malé dieťa túžila mať stovky psov a detí, k rozhodnutiu mať dieťa nikdy nedospela ani pod tlakom okolia. Oveľa viac ju lákali a napĺňali vzťahy s bohatými a vplyvnými mužmi.


Oprah Winfrey
Americká moderátorka a herečka, ktorú milujú ľudia po celom svete, tiež po deťoch nikdy netúžila. Rolu matky si vynahrádza radami, ktoré dáva všetkým ženám, ktoré to potrebujú. Oprah je presvedčená, že jej vlastné deti by ju nenávideli, pretože niečo v nej by v tom okamihu trpelo.


Renée Zellweger
Obľúbenej Bridget Jonesovej materstvo nikdy nič nehovorilo a na tému dieťa sa vyjadrovala dlhé roky slovom „nikdy!“ Byť matkou nepatrilo medzi jej ambície, túžila byť len nezávislá a schopná postarať sa sama o seba. Názor na potomstvo zmenila, paradoxne, počas natáčania ostatnej časti Denníka Bridget Jonesovej. Naplní sa jej túžba či nie?

Kylie Minogue
Austrálska speváčka, ktorá prežila viacero turbulencií v súkromnom živote, sa matkou stále nestala napriek tomu, že po deťoch túžila. Pre Kylie ide o zaujímavú životnú skúsenosť, jej materinské pudy však podľa jej vyjadrení zostanú nenaplnené. O to viac si želá partnera, ktorý do ich vzťahu deti prinesie, a stane sa dobrou nevlastnou mamou.

Audrey Tautou
Krásna a talentovaná Francúzka by si rodinu založila veľmi rada. Kedy a či vôbec, ukáže až čas. Audrey nie je témou tehotenstva absolútne posadnutá a ak sa tak nestane, nebude to vôbec považovať za drámu.


Anastacia
Byť úspešná, slávna či bohatá ešte neznamená byť šťastná. Svoje o tom vie speváčka Anastacia, ktorá sa pasovala s rôznymi chorobami a dvakrát s rakovinou prsníka. Podľa vzoru Angeliny Jolie si oba prsníky dala odstrániť. Deti miluje, ale tešiť sa z vlastných jej pod vplyvom okolností nebolo dopriate.

Medzi ženy, ktoré berú plnú zodpovednosť za to, že deti nemali a neľutujú to, patria aj Ashley Judd, Katharine Hepburn, Naomi Campbell, Liza Minnelli či Sarah Silverman.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 15:08