shutterstock.com
StoryEditor

Pravda o živote bývalého kráľovského páru. Harry život v Amerike nenávidí

25.08.2020, 14:00
Celebrity
Je to už niekoľko mesiacov od rozhodnutia, ktoré výrazne ovplyvnilo kráľovskú rodinu - odchod bývalého vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu.

Po tom, ako Harry a Meghan oznámili, že sa odmietajú podriaďovať pravidlám kráľovskej rodiny a chcú žiť nezávisle od monarchie, nastal v Británii šok. Všetci, údajne vrátane samotnej kráľovnej, totiž Meghan začali upodozrievať z toho, že sa prostredníctvom kráľovskej rodiny chcela zviditeľniť. Ako totiž pár uviedol, dvojica sa rozhodla odsťahovať do Kanady a následne do Spojených štátov, kde si obidvaja plánujú nájsť prácu.

Spočiatku sa zabývali v meste anjelov, Los Angeles. Šťastie tam však nenašli, a tak sa rozhodli pre Santa Barbaru, ktorá je tiež známa ako domov milionárov. ,,Presťahovanie sa do Santa Barbary bola jedna z možností, no predtým chceli dať Los Angeles šancu. Nanešťastie Harry to tam úplne znenávidel. Chýbalo im súkromie a navyše bolo zlé načasovanie kvôli koronavírusu,'' prezradil blízky zdroj z okolia dvojice pre americký magazín Us weekly.

Zdá sa, že Harrymu tak život v Spojených štátoch príliš nevonia. Je otázne, či sa mu teraz v novom meste zapáči, alebo bude ľutovať, že sa vzdal svojho domova kvôli svojej manželke. Musíme však priznať, že v takomto domove by sa každému ľahko zvykalo, čo myslíte?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 12:48