shutterstock.com
StoryEditor

Tajomný život Jennifer Aniston. Málokto tušil, že celý život bojuje so známou poruchou

11.08.2020, 09:00
Celebrity
Krásna herečka porozprávala o tajomstve, ktoré ju sprevádza do dnešného dňa, americkým médiám.

Všetko sa to začalo ešte na základnej škole. Zatiaľ čo iní spolužiaci excelovali, Jennifer sa nedokázala naladiť na ich vlnu. Ako mladé dievča totiž nechápala, čo sa deje. Náhodne sa to dozvedela až o niekoľko rokov neskôr, keď jej merali zrak pre dioptrické okuliare. ,,Musela som si nasadiť také špeciálne okuliare. Jedno sklíčko bolo modré, druhé červené a mojou úlohou bolo prečítať paragraf. Potom mi položili 10 otázok zameraných na to, čo som práve prečítala,'' opisuje vyšetrenie Jennifer.

Z jednoduchých úloh však mala správne len tri. ,,Na oči mi položili prístroj, ktorý mi ukazoval, ako moje oči skákali pri čítaní. Preskočili štyri slová a potom prečítali dve slová dozadu,'' priznáva herečka. Lekári jej diagnostikovali dyslexiu. Pre hviezdu to však nebolo desivou správou, práve naopak.

,,Myslela som si, že nie som múdra. Jednoducho som nič nevedela udržať,'' uviedla Jennifer s tým, že diagnostika, aj keď v neskoršom veku, sa jej pomohla zbaviť tráum z minulosti. ,,Zrazu akoby všetko dávalo zmysel,'' prezradila ďalej a dodala, že práve vďaka tejto diagnóze nečíta knihy. Čítanie je totiž pre ňu náročný proces, pri ktorom jej mozog neoddychuje, práve naopak. Napriek tejto poruche je však z Jennifer úžasná herečka, ktorá zvláda naučiť sa kvantá scénarov.. patrí jej poklona!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 09:22