shutterstock
StoryEditor

Detektor na duchov či vlastné mesto. Neuveríte, na aké nezmyselné veci míňajú peniaze celebrity

07.08.2020, 10:30
Celebrity
Čo by ste si kúpili, ak by ste mali nehorázne veľa peňazí? Normálny človek si predstaví slušné bývanie, dobré auto či dovolenku. Nie však celebrity, ktoré už majú všetko. A tak míňajú aj na veci, nad ktorými občas zostáva rozum stáť.

Lady Gaga: Detektor duchov
Speváčka, no už aj oceňovaná herečka Lady Gaga, ktorá žiari v aktuálnom kinohite Zrodila sa hviezda, má panický strach z duchov. Údajne ju pravidelne navštevuje duch menon Ryan a hviezda sa bojí, že ide po nej. Aj preto si za 50-tisíc dolárov zaobstarala špeciálny merač elektromagnetických polí, ktorý bol vymyslený práve na detegovanie duchov!

Mariah Carey: Izba plná sladkostí
Speváčka Mariah Carey s bývalým manželom, raperom Nickom Can¬nonom, dopriali svojim deťom všetko. Okrem bohato zariadených detských izieb pre ne dokonca zriadili špeciálnu miestnosť len na sladkosti! Dvojčatá – chlapec Moroccan a dievčatko Monroe, si mohli vychutnať tie najvyberanejšie a najlákavejšie sladké dobroty a mohli sa doslova ponoriť do cukrovej vaty. Mali tam totiž aj vlastný stroj na jej výrobu.

Celine Dion: Milióny za zvlhčovače
Mať doma zvlhčovač nie je nič výnimočné, tie najlacnejšie kúpite za dvadsať až tridsať eur. Popová diva Celine Dion si však zakúpila špeciálny model, za ktorý vysolila dva milióny! Urobila tak počas svojho dlhodobého angažmánu v Las Vegas, aby chránila svoje hlasivky v suchom púštnom vzduchu. Mohla si to dovoliť, za účinkovanie v tomto meste si zarobila vyše dvesto miliónov!

Elton John: Tisíce kvetov
Spevák Elton John mal vždy rád výstredné veci, no v duši je to veľký romantik, ktorý miluje kvety. A ne-váha za ne utratiť hocijaké peniaze. Na súde s bývalým finančným manažérom odhalil, že za kvety minul takmer 400 miliónov dolárov. „Sú to moje peniaze a môžem si ich míňať, ako chcem,“ nechal sa počuť obľúbený umelec.

Kim Basinger: Vlastné mesto
Prečo by ste si mali kupovať jeden dom, keď si môžete dovoliť kúpiť celé mesto? Asi to v roku 1989 povedala herečka Kim Basinger, keď sa rozhodla minúť 20 miliónov dolárov na kúpu mestečka Braselton v americkom štáte Georgia s rozlohou 800 hektárov s vyše sedemtisíc obyvateľmi. Herečka, známa z erotického trileru 9 a pol týždňa, tam plánovala postaviť filmové štúdiá a založiť filmový festival. No napokon z toho nebolo nič a mesto po piatich rokoch odpredala – za milión.

George Lucas: Hasičský zbor
Legendárny tvorca kultovej série Hviezdne vojny, George Lucas, musí mať veľký rešpekt pred ohňom. V jeho filmoch a príbehoch sa to len tak hemží výbuchmi a plameňmi, možno aj preto si pred požiarmi preventívne zakúpil funkčné hasičské vozidlo a platí si dvanásťčlenný hasičský tím. O tom, či mu pomohol pri nedávnych požiaroch v Kalifornii, však informácie nemáme.

Tom Cruise & Katie Holmes: Domáci ultrazvuk
Áno, keď rodičia čakajú dieťatko, sú ochotní zaobstarať si hocičo. Jedným z najkrajších momentov je prvý pohľad na potomka na ultrazvuku. Herecký párik Tom Cruise a Katie Holmes boli z toho pohľadu takí nadšení, že si zakúpili vlastný sonogram, aby sa na Suri mohli pozerať každý deň. Hovorí sa, že ak spustíte dieťa z očí, neviete, čo sa stane – tak sa radšej poistili.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:07