MEGHAN MARKLEinstagram.com
StoryEditor

Meghan Markle oslávila 39 rokov. Toto sú fakty, ktoré o nej neviete

05.08.2020, 15:30
Celebrity
Bývalá vojvodkyňa sa za posledné roky stala jednou z najsledovanejších celebrít vôbec. Čo však pred svetom dokázala zatajiť?

1. Už od malička bola na pľaci

Keďže je otec Meghan Markle režisér osvetľovania a fotografie, malá Rachel Meghan Markle sa už od detstva pohybovala vo svete šoubiznisu. Na pľaci seriálu Ženatý so záväzkami sa nachádzala takmer každý deň - a ako sama priznala, počula tam častokrát veci, ktoré by malé dieťa počuť nemalo. Kto vie, či práve tam vznikla vášeň k herectvu.

2. Rozpadnuté manželstvo

Nie je žiadnym tajomstvom, že Meghan bola už v minulosti vydatá. Napriek tomu, že so svojím priateľom randila dlhé roky sa ich manželstvo rozpadlo len pár mesiacov po svadbe. Mimochodom, práve tá svadba je mimoriadne zaujímavá - konala sa štyri dni na Jamajke a všetci vraj boli zhúlení. 

3. Blog a záujem o kráľovskú rodinu

Ešte počas svojej hereckej kariéry si bývalá vojvodkyňa viedla blog. Jedným z jej snov bolo vyspovedať vojvodkyňu Kate, ktorú neuveriteľne obdivovala. ,,Kráľovskou rodinou bola posadnutá už od detstva. Keď zomrela princezná Diana, plakala a povedala, že bude ako ona,'' prezradili jej rodinní príslušníci pre média. Napriek tomu Meghan tvrdila, že o kráľovskej rodine nemala ani chýru a že zo začiatku netušila ani to, kým Harry je. 

4. Žiadala pozornosť médií

Napriek tomu, že Meghan zahviezdila v seriáli The Suits, svoju kariéru chcela pochopiteľne rozbehnúť o čosi viac. Stretávala sa tak s novinármi a snažila sa im podsúvať materiály o tom, čo by sa o nej mohlo písať. To sa proti nej paradoxne otočilo - dnes na súde žiada, aby o nej nepísali. Zatiaľ bezúspešne. 

5. Chcela byť političkou

Nie stále chcela Meghan preraziť vo svetle reflektorov. Ako sama v minulosti uviedla, chcela byť političkou. Dokonca sa jej po skončení podarilo získať stáž na americkej ambasáde v Buenos Aires.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:22