Wikimedia
StoryEditor

Marylin Monroe zomrela pred 58 rokmi. Za jej smrť môže údajne samotný prezident

04.08.2020, 13:00
Celebrity
Smrť ikony, ktorú do dnešného dňa pozná celý svet, je do dnešného dňa veľkou záhadou. Zatiaľ čo oficiálna verzia vraví, že išlo o samovraždu, mnoho ľudí verí tomu, že Marylin zavraždili.

Marylin Monroe, vlastným menom Norma Jean, sa dostala do pozornosti sveta po tom, ako ju objavil fotograf vo fabrike, v ktorej pracovala. Ten si už na prvý pohľad všimol zvodný výraz a ženské krivky, ktoré boli v danej dobe považované za mimoriadne sexi. Už po niekoľkých foteniach si Norma zmenila farbu vlasov, ale aj svoje meno za rodné meno jej matky. 

Marylin však viac než modelkou túžila byť herečkou a speváčkou. To jej však nikdy nebolo dopriate najmä kvôli tomu, že si nevedela zapamätať texty, ale aj vďaka svojmu výraznému sexepílu, ktorý jej nedovoľoval hrať serióznejšie úlohy, a tak sa stále ocitala len v roli kokiet. To z nej však spravilo ikonu, ktorá pomotala hlavu aj samotnému prezidentovi Spojených štátov, Johnovi Kennedymu. 

Fanúšici si však myslia, že práve to stojí za jej smrťou. Prezident mal na ňu takú slabosť, že jej údajne prezradil niekoľko štátnych tajomstiev. Po tom, ako sa mu mala Marylin vyhrážať, že o ich pomere povie svetu, sa jej mal snažiť deň pred smrťou dohovoriť prezidentov brat Robert. O deň na to ju našli mŕtvu. Aj keď oficiálna správa znela predávkovanie liekmi na spanie, jej telo sa našlo v divnej polohe. Podľa viacerých lekárov totiž liek, ktorý užila, spôsobuje kŕče, v ktorých Marylin rozhodne nebola. Jej telo taktiež pokrývali čerstvé modriny.

youtube

youtube

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 18:20