shutterstock
StoryEditor

Patrí medzi najkrajšie a najpôvabnejšie ženy sveta. Kto je Sofia Vergara?

03.08.2020, 11:00
Celebrity
Exotická herečka sa stala slávnou doslova rozprávkovo.

Sofia Vergara sa narodila v Kolumbii. Aj keď bola vynikajúcou študentkou, ktorá sa dostala na zubárčinu, vysokú školu nikdy nedokončila. Dôvodom bola jej kariéra, pre ktorú sa rozhodla ako tínedžerka. Keď sa totiž prechádzala po pláži, oslovil ju agent, ktorý v jej kráse videl potenciál. Netrvalo dlho a Sofia sa objavila v reklame na Pepsi, ktorá doslova odštartovala jej kariéru. 

Krásna modelka sa za krátko objavila aj na filmovom plátne, ktoré bolo pre ňu obrovskou výzvou. Keďže je jej rodným jazykom španielčina, musela sa popasovať so svojím výrazným prízvukom. Sofia sa však nevzdala a vo viacerých rokoch sa stala najlepšie zarábajúcou herečkou na svete. 

Momentálne pôsobí v komediálnom seriáli Taká moderná rodinka, v ktorom hrá postavu šitú na mieru. Gloria je temperamentná žena z Kolumbie, ktorá si zobrala za manžela staršieho bohatého Američana. V skutočnosti je to trochu rozdielne - aj keď Vergara svoj temperament netají, o všetok svoj úspech, vrátane získania amerického občanstva, sa zaslúžila sama.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:42