shutterstock
StoryEditor

Spoveď dcéry Michaela Jacksona: Otcovi médiá ubližovali natoľko, že pred nami plakal

03.07.2020, 09:00
Celebrity
Dcéra zosnulého kráľa popu sa v jednom zo svojich rozhovorov priznala, ako vníma obvinenia na otcovu stranu.

Napriek tomu, že od smrti Michaela Jacksona ubehlo viac než 10 rokov, do dnešného dňa sa vynárajú nové špekulácie o jeho pôsobení v Neverlande. Aj keď sa voči takýmto tvrdeniam Michael tvrdo ohradzoval a vina mu nikdy dokázaná nebola, táto téma sa rodiny Jacksonovcov drží ako kliešť. Nevyhla sa jej ani jeho dcéra Paris, a tak sa v jednom z rozhovorov, ktorý poskytla americkému magazínu, rozhodla povedať svoju verziu pravdy.

Do dnešného dňa vníma Paris, ktorá pôsobí ako modelka a herečka, svojho otca ako symbol dobra. Verí, že by nikomu neublížil a že v skutočnosti bolo ubližované jemu. ,,Predstavte si, že váš rodič pred vami plače, pretože ho svet nenávidí pre niečo, čo neurobil. Pre mňa to bolo jediné, na čom záležalo. Vtedy som začala nenávidieť celý svet kvôli tomu, čo mu urobili. Ako môžu byť ľudia takí zlí," prezradila vo svojom rozhovore.

Aj keď sa na svojho otca pozerala ako na superhrdinu a snažila sa užívať si bezproblémové detstvo, nebolo to tak. Otec im totiž musel vysvetľovať bulvárne titulky a veci, ktoré sa okolo jeho mena rozprávali. ,,Snažil sa, aby sme mali pekné detstvo a namiesto toho nás musel pripraviť na tieto zlé veci," dodala Paris.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:44