shutterstock
StoryEditor

Jediná dcérka Joeyho z Priateľov trpí vzácnym ochorením. Diagnostikovali jej poruchu mozgu

29.06.2020, 13:00
Celebrity
Matt LeBlanc, ktorý stvárnil legendárneho Joeyho v seriáli Priatelia, sa dočkal len jedinej dcérky. Aj tej však osud nadelil veľa trápenia...

Matt LeBlanc a modelka Mellisa McKnight sa zobrali v roku 2003. Herec sa tak stal nevlastným otcom dvojičiek, ktoré mala modelka z predchádzajúceho vzťahu - Jacqueline a Tylera. O rok na to sa im narodila dcérka Marina Pearl. Už počas jej prvých týždňov však bolo jasné, že niečo s dievčatkom nie je v poriadku. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

FRIENDS cast with their children- Marina Pearl LeBlanc and Jacquelyn Pearl @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mleblanc @_schwim_ #couldibeanymoreexcited #couldthisbemorecute #25yearsoffriends #friends25thanniversary #matthewperry #chandlerbing #joeytribbiani #rossgeller #rachelgreen #monicageller #phoebebuffay #friendstvseries #joeydoesntsharefood #iwishicouldbutidontwantto #imalwaysthehostess #ittasteslikefeet #couldibewearinganymoreclothes #hiimchandlerimakejokeswhenimuncomfortable #whatifidontwanttobeashoe #wewereonabreak #illbethereforyou #whentherainstartstopour #causeyourethereformetoo #noooo #imgonnagogetoneofthosejobthings #rossatron #redross #marinapearlleblanc #jacquelynpearl

Príspevok, ktorý zdieľa F.R.I.E.N.D.S (@mostlymattylb),

Keď mala Marina 11 mesiacov, lekári potvrdili obavy rodičov. ,,Marína trpí formou mozgovej dyspázie, čo je stav, ktorý môže ovplyvniť jej mozog, kosti a motorické schopnosti,'' prezradil krátko po prepuknutí diagnózy hovorca rodiny. ,,Obidvaja prežívajú ťažké obdobie a snažia sa svojej dcérke poskytnúť tú najlepšiu starostlivosť,'' dodal. 

Dnes je už z dievčatka mladá 15-ročná dáma. Jej zdravotný stav však stále nie je úplne v poriadku. Na jej stav dohliadajú však dohliadajú špičkoví odborníci. Aj keď sa herec s modelkou rozišiel a Marina ostala v starostlivosti svojej mamy, neustále sa o ňu zaujíma a trávi s ňou čas.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:55