shutterstock
StoryEditor

Priznanie Brada Pitta. Za rozvod s Angelinou môže najmä alkohol

17.06.2020, 10:00
Celebrity

"Ak niekoho milujete, necháte ho ísť. Teraz už viem, čo to znamená. Znamená to milovať, bez toho aby ste druhého vlastnil. Znamená to neočakávať nič na oplátku. Bolo mi to sakramentsky jedno, kým som to nezažil," povedal Brad Pitt s tým, že posledných pár mesiacov mal pocit, ako by zomrel.

Herec sa pred rozvodom ukázal po dlhšej dobe na verejnosti výrazne vychudnutý. S jeho novým vzhľadom možno súvisí aj to, že prestal piť a liečil sa.

​"Dosť som pil. Zrazu bol z toho problém. Teraz už je to pol roka, čo som si to uvedomil. Možno to vyznie čudne, ale som tomu rád, znovu mám cit v špičkách prstov. Naozaj by som sa mohol pokojne s vodkou spiť pod obraz. Bol som profesionál. Bol som v tom dobrý," povedal v rozhovore pre magazín GQ a na otázku, ako dokázal s pitím seknúť, len odpovedal: "Nechcem už takto žiť."

Priamo o Angeline Jolie sa v rozhovore zmienil len raz, keď novinári odporučil pozrieť sa na jej film First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers.

Herec sebakriticky uznal, že kvôli svojim problémom nechal zájsť veľa vecí príliš ďaleko. V poslednej dobe sa snažil držať v ústraní aj kvôli šiestim deťom, ktoré s Angelinou Jolie vychovával. Nechcel, aby mali tieto správy a celkovo rozvod zlý dopad na ich ratolesti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 08:51