shutterstock.com
StoryEditor

Toto sú tajomstvá Lady Diany, o ktorých ste pravdepodobne nikdy nepočuli

10.06.2020, 17:30
Celebrity
Bude to už dvadsaťtri rokov, čo tento svet tragicky opustila milovaná princezná Diana († 36), ktorej život neprestáva verejnosť fascinovať dodnes. Zrejme najšokujúcejšie tajomstvá, ktoré si chcela vziať do hrobu, o nej vyzradil osobný sluha.

Bývalý komorník, istý Paul Burrell, bol v deväťdesiatych rokoch zasvätený do všetkých tajomstiev britskej kráľovskej rodiny. A to najmä Diany, ktorej istý čas slúžil aj ako šofér. Pripomeňme si tie najzásadnejšie zistenia, s ktorými sa mu vraj princezná v zúfalých životných okamihoch zdôverovala.

Z manžela mala strach
Osobný sluha Diany zverejnil list, ktorý údajne v roku 1993 vlastnoručne napísala ona sama. Obsahom bolo vyjadrenie obáv z toho, že sa jej vraj chcel manžel, princ Charles, zbaviť nafingovaním dopravnej nehody. Dôvodom malo byť to, že chcel zoficiálniť svoj vtedajší vzťah s opatrovateľkou ich synov Harryho a Williama, istej Tiggy Legge Bourke.

Pôrodom synov mala „skončiť svoju misiu“
Diana sa údajne priateľovi z radov služobníctva s bolesťou v srdci zdôverila aj s tým, že druhým pôrodom ju Charles odpísal. A to doslova. Porodila mu totiž následníka trónu, ako sa od nej očakávalo, a dokonca aj náhradníka. Jej úloha manželky teda bola naplnená a tým sa jej misia ako ženy pre manžela skončila.

Kritika mužov zo strany matky
S vlastnou mamou Frances Shand Kydd nemala Diana ideálny vzťah. Často medzi nimi vznikali rozpory, pričom hlavný problém zrejme tkvel v tom, že matka svoju dcéru opustila, keď bola malé dievčatko. Cestu k sebe si následne hľadali až v neskoršom veku. No matke sa nepáčil vkus jej slávnej dcéry, ktorá mala viacero vzťahov s mužmi s moslimským vierovyznaním. Pre to vznikali hlavné rozpory, nad ktoré sa nedokázali preniesť.

Chcela si vziať doktora
Pred tým, ako sa zamilovala do svojho osudného priateľa, boháča Dodiho Al-Fayeda, s ktorým v auguste 1997 tragicky zahynula, mala vzťah s doktorom Hasnatom Khanom. Diana vraj bola doňho natoľko zamilovaná, že ho žiadala o sobáš a spoločný život. Podľa sluhu dokonca jej následný milenec Dodi mal iba slúžiť na to, aby Hasnat po rozchode žiarlil a chcel Dianu späť.

Plánovala útek do Malibu
Nielen my, ale aj Diana snívala o živote v domčeku priamo na pláži. Po krachu manželstva s princom sa údajne zdôverila, že plánuje sťahovanie do Ameriky, pričom jej vysnívanou lokalitou bolo Malibu v Los Angeles. Chcela so sebou vziať aj synov a užívať si viac anonymity než v Londýne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 19:26