instagram
StoryEditor

Sebecká Meghan Fox? Toto je dôvod, prečo krásna herečka odchádza od svojho manžela

03.06.2020, 11:00
Celebrity
Manželstvo Meghan a o 10 rokov staršieho herca sa definitívne rozpadlo.

O Meghan Fox nebolo dlhší čas počuť. Kráska, ktorá bola kedysi označovaná za najkrajšiu ženu sveta, sa totiž z filmového priemyslu vyparila. Nebolo to však jej vlastným rozhodnutím - Meghan totiž dali viacerí filmári a režiséri stopku po tom, ako sa hanlivo vyjadrila na ich adresu. 

V jednom zo svojich rozhovorov totiž povedala, že natáčanie Transformerov, filmu, ktorý ju mimochodom preslávil, bolo mimoriadne náročné najmä vďaka režisérom. Ich správanie totiž prirovnala k Hitlerovi, čo sa pochopiteľne nikomu nepáčilo. 

Dnes však krásna herečka opäť zapĺňa stránky novín. Momentálne sa totiž rozvádza so svojím manželom, hercom Brianom Austinom Greenom, ktorého môžete poznať zo seriálu Beverly Hills 90210. Rozvod však u dvojice nie je žiadnym prekvapením - Meghan totiž svojho manžela chcela opustiť krátko po tom, ako dostal mŕtvicu v roku 2015. Podľa jej slov sa totiž nechcela v živote o nič ukracovať. Brian sa ako zázrakom zotavil, no ani to však Meghan nestačí a pred niekoľkými mesiacmi mu oznámila, že potrebuje viac priestoru a viac sama sebou sa cíti bez neho.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:55