shutterstock.com
StoryEditor

Dovidenia, Hollywood! Čomu sa venujú idoly z našej mladosti?

20.05.2020, 10:30
Celebrity
Autor:
TV MAX
Svojmu predchádzajúcemu povolaniu povedali zbohom a dnes sa venujú napríklad zachraňovaniu životov alebo bojujú za správne veci.

Bojuje za správnu vec
Aj keď má za sebou úspešné filmy ako Thelma a Louise či Veľké víťazstvo, dnes sa už GEENA DAVIS pred kameru postaví len výnimočne. Stala sa z nej sociálna aktivistka na plný úväzok. „Keď som s dcérou pozerala detské programy, prekvapila ma nevyváženosť mužských a ženských postáv,“ vraví Geena, ktorá je vďaka IQ 140 členkou Mensy, združenia nadpriemerne inteligentných ľudí. Neváhala a založila nadáciu SeeJane.org s cieľom presadzovať gendrovú rovnosť v šoubiznise, športe a ďalších odvetviach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Geena Davis Institute (@gdigm),

Zachraňuje životy
Spevák JAMIE WALTERS, ktorý dobyl srdcia dievčat po celom svete romantickými piesňami a najmä účinkovaním v seriáli Beverly Hills 90210, dal po roku 2000 šoubiznisu zbohom a na veľké prekvapenie všetkých fanúšičiek sa pridal k losangeleským hasičom. Pôsobí v ich tíme ako paramedik, no nevylučuje, že jedného dňa sa znovu vráti na pódiá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @miss.90210,

Podniká na internete
Zažiaril v seriáli Melrose Place (1992 – 1999), ale napriek dobre rozbehnutej kariére sa ANDREW SHUE rozhodol, že nechce byť hercom. Využil svoj podnikateľský talent a spolu s kamarátom z detstva založili najskôr motivačnú organizáciu DoSomething.org a potom aj sociálnu sieť CafeMom, na ktorej sa mladé matky delili o rady a tipy. Sieť prerástla aj do Latinskej Ameriky a vydáva vlastný časopis.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ➞ Boo-ya! (@totallynineties),

Varí rodinné špeciality
Preslávil ho horor Viem, čo ste robili minulé leto (1997) a hraná verzia animovaného seriálu Scooby­Doo (2002), ale posledných sedem rokov nestojí pred kamerou, ale za sporákom. FREDDIE PRINZE JR. sa rozhodol definitívne presedlať na kulinárstvo, pre ktoré ho už v detstve nadchla mama. „Celý život pracovala v reštaurácii a naučila ma mnoho užitočných trikov,“ vraví Freddie, ktorý vydal aj kuchársku knihu s rodinnými receptami. Keďže je takisto veľkým milovníkom kávy, spojil sa so sieťou predajní Dunkin’ Donuts a uviedol na trh vlastnú značku ľadovej kávy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Freddie Prinze (@realfreddieprinze),

Pečie dobroty pre deti
Ako Buffy, premožiteľku upírov, ju koncom 90. rokov mladí diváci zbožňovali. Tvorcovia si SARAH MICHELLE GELLAR zaškatuľkovali a obsadzovali ju hlavne do béčkových hororov. Napriek tomu, že hrala odmalička, ďalšiu výraznú príležitosť už vo filme ani v televízii nedostala. Sústredila sa teda predovšetkým na Foodstirs, stránku o rýchlom modernom pečení s dobrotami vhodnými aj pre deti, ktorú založila spoločne s dvomi dlhoročnými kamarátkami. S manželom Freddiem Prinzom Jr. sa teda stretáva najmä v kuchyni.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah Michelle (@sarahmgellar),

Prestavuje domy
Ako prvý biely raper dobyl v roku 1989 svet hitmi Ice Ice Baby a Play That Funky Music. Tým sa však hviezdna kariéra hudobníka VANILLA ICE skončila. Po nevydarenom pokuse o samovraždu a rozvode zmenil životný štýl a pod svojím občianskym menom Robert Van Winkle začal podnikať s nehnuteľnosťami. Renovácie a prestavby domov mu idú od ruky, čo dokazuje aj v reality šou The Vanilla Ice Project, ktorá sa v USA vysiela už osem rokov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanilla Ice (@vanillaiceofficial),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:59