shutterstock
StoryEditor

Zo syna Daniely Peštovej je už veľký fešák. Pozrite sa, ako vyzerá

20.05.2020, 19:30
Celebrity
Syn modelky, ktorého má Daniela ešte z prvého manželstva, oslávil nedávno 24 rokov.

Modelka Daniela Peštová sa spoznala so svojím prvým manželom, talianskym podnikateľom Tommasom Butim, ešte počas jej pôsobenia v Spojených štátoch. Po tom, ako sa ich manželstvo rozpadlo, kvôli manželov údajnej nevere, bol syn Yannick v opatere svojej maminy. 

Dnes má Yannick Fausto už 24 rokov a zdá sa, že po svojej mame zdelil nielen krásu, ale aj jej šarm. Je z neho obrovský fešák, čo si uvedomuje aj samotná modelka... čo myslíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

After almost 2,5 months of quarantine it’s time for @privatekasper to leave. For me the time flew by, for him it felt like eternity ? The silver lining of this ordeal was having all 3 of my kids under one roof again. Now it’s time to say goodbye . And although I am used to us saying goodbye this time it’s particularly bittersweet. I will try not to cry ? Nebudu brečet, nebudu brečet, nebudu brečet! Těch 57 dní v karanténě mi uteklo jak voda (i když Yanickovi to přišlo jako věčnost?) Bylo fajn mít zase všechny 3 děti pod jednou střechou. Teď je čas se rozloučit. A i když už jsem si na ta naše loučení za ta léta zvykla, tentokrát je to o dost náročnější. #icried #backtoreality #newnormal

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m so happy i could cry Thank you @iboneambrosi

Príspevok, ktorý zdieľa Yanick Buti (@privatekasper),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

F&F

Príspevok, ktorý zdieľa Yanick Buti (@privatekasper),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:46