Wikimedia
StoryEditor

Chcela opustiť Charlesa a žiť s ním, no zavraždili ho. Tento muž bol skutočnou láskou Diany

16.05.2020, 15:00
Celebrity
O jeho smrti sa princezná dozvedela počas festivalu v Cannes. Povedal jej o tom samotný Charles.

Aj keď manželstvo Diany a princa Charlesa nebolo nikdy ideálne, ich najhoršie obdobie nastalo až po narodení synov Williama a Harryho. Diana sa v tom období cítila nesmierne opustená, nehovoriac o tom, že práve vtedy sa už aj na verejnosti začalo pošuškávať o Charlesovej afére s jeho bývalou milenkou Camillou. 

Paradoxne, v tomto období sa však na princeznú usmialo aj šťastie. Členom jej ochranky sa stal policajt Barry Mannakee. O 10 rokov starší muž bol súčasťou výletov Diany s deťmi či ich víkendových pobytov. Dvojica spolu tak strávila niekoľko hodín, počas ktorých sa rozprávali, spoznávali a nemožno pochybovať o tom, že to bol práve Barry, ktorý bol princeznej Diane obrovskou oporou v ťažkých časoch. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#barrymannakee #princewilliam

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer (@ladydianafan),

Priateľstvo však prerástlo do lásky a niekoľkokrát toho boli svedkami aj iní ľudia. Barry Diane lichotil a otvorene s ňou flirtoval a princezná mu to ochotne opätovala. Ich blízky vzťah sa však autoritám nepáčil a Barryho odvolali z tejto pozície. O pár mesiacov na to sa mu stala osudným autonehoda, pri ktorej zomrel hneď na mieste. ,,Bol to najdôležitejší muž v mojom živote. Vždy som čakala, kedy ho uvidím. Bola som šťastná len keď bol poblízku,'' prezradila po pár rokoch Diana. 

Princezná sa dokonca priznala, že uvažovala aj o pláne odísť z kráľovského dvora. ,,Bola by som šťastná ak by som sa vzdala, odišla a žila s ním. Veríš tomu? A on mi odpovedal, že je to dobrý nápad,'' zaspomínala si na svoju lásku Diana. ,,Bola to najväčšia rana môjho života,'' dodala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#barrymannakee (yes he's the one) #royalprotectionofficer #princessdiana #princessofwales

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer (@ladydianafan),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 15:02