shutterstock.com
StoryEditor

Pred deviatimi rokmi si povedali áno. Aký je príbeh lásky Kate a Williama?

01.05.2020, 14:30
Celebrity
Dnes je obľúbená kráľovská dvojica rodičmi troch krásnych ratolestí.

Príbeh lásky Williama a Kate sa začal písať v roku 2001. Vtedy sa dvojica stretla na úvodnom ceremoniáli na prestížnej univerzite, ktorú v tom čase obidvaja navštevovali. Vtedy sa síce dvojica prvýkrát videla a letmo sa rozprávala, no povestná iskra medzi nimi nepreskočila a stýkali sa len ako spolužiaci a priatelia. 

Povráva sa však, že Kate bola už vtedy do pohľadného princa zaľúbená. Ten bral však svoju budúcu manželku zatiaľ len ako priateľku. Kate sa však už vtedy údajne pustila do stratégie, ktorá mala od Williama odtiahnuť nápadníčky a potencionálne priateľky - stále, keď sa naňho nejaká pekná žena pousmiala, podišla k Williamovi a nevinne ho objala. 

Časom to však prišlo - na školskej charitatívnej prehliadke, na ktorej vystúpila Kate ako modelka, ukázala svoju ženskú krásu - jej telo jej zdobilo priesvitné negližé, ktoré vraj princovi totálne pomotalo hlavu. Nechýbalo veľa a princ venoval Kate patričnú pozornosť, z ktorej vznikla študentská, no dostatočne silná láska.

Ako v každom príbehu lásky, aj v tomto nastal moment, kedy si dvojica musela dať od seba pauzu. Stalo sa tak po vianočných prázdninách v roku 2006, keď sa pár údajne dosť často hádal a Kate vo veľkej miere znepríjemňoval život bulvár. Láska k princovi však bola silnejšia, a tak si po pár týždňoch k sebe našli potajme cestu. Aby sa vyhli pozornosti médií, svoj vzťah oficiálne oznámili až na jar 2008.

Po romantických zásnubách v Keni sa do roka konala kráľovská svadba. V apríli 2011 si obľúbená dvojica povedala svoje áno a ich veľký deň sledovalo v televízii niekoľko miliónov ľudí. Ich láska trvá do dnešného dňa, čoho sú najmä svedkom ich tri krásne deti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

9 years ago today ❤️ . . . #katemiddleton #princewilliam #royalwedding #weddinganniversary

Príspevok, ktorý zdieľa Royal_Ladies (@royalladiess),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:23