Wikimedia
StoryEditor

Diana sa do Charlesa zamilovala na prvý pohľad. On vtedy ešte randil s jej sestrou

28.04.2020, 15:00
Celebrity
Práve Dianina sestra zoznámila princa s jeho budúcou manželkou.

Princ Charles bol dlhé roky známy ako mládenec, ktorý si rád užíval. Nie je tajomstvom, že predtým, než randil s princeznou Dianou, vystriedal niekoľko známych krások, ktoré sa okolo následovníka na trón len tak hemžili. Málokto však tušil, že aféru a krátky vzťah mal aj s Dianinou staršou sestrou Sarah. 

Sarah a Charles mali k sebe mimoriadne blízko. Diane sa páčil Charles už od prvého momentu, no on mal zatiaľ oči len pre jej sestru. Vzťah s o šesť rokov mladšou ženou však skončil v momente, keď poskytla prvý rozhovor médiám - v ňom síce nerozprávala priamo o kráľovskej rodine ale o veciach, ktoré by podľa Charlesa mali ostať tabu. Sarah sa totiž rozhovorila o svojej minulosti, o tom, ako pila alkohol či trpela anorexiou. 

Napriek tomu Sarah nemala na princa ťažké srdce a rozhodla sa ho zoznámiť so svojou mladšou sestrou Dianou. Tá naňho mala slabosť, čo potvrdzujú viacerí ľudia. ,,Jeho obrázok mala vylepený nad posteľou na internátnej izbe. Bola doňho zbláznená,'' uvádza jej dávna priateľka. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 19:44