shutterstock.com
StoryEditor

Kim Kardashian si nechala vynosiť deti. Nechce totiž, aby jej tehotenstvo zničilo postavu

23.04.2020, 11:00
Celebrity
Máloktorá matka o svojom tehotenstve dokáže hovoriť tak strašne ako profesionálna americká celebrita Kim Kardashian

Zatiaľ čo väčšina žien hovorí o tehotenstve ako o požehnaní, Kim nesúhlasí a tvrdí pravý opak. Počas toho, ako čakala svoje druhé dieťa, sa totiž podľa jej slov príliš trápila. Nemohla sa dočkať, kedy chlapčeka privedie na svet - a to z dôvodu, aby sa konečne vrhla na plastické operácie.

,,Moje členky sa vymykajú kontrole,'' napísala na vlastnom webe Kim a dodala, že je príliš tučná. Kvôli tehotenstvu si tak nemohla dovoliť nosiť svoje obľúbené topánky. To však nebolo jediné, čo celebritu trápilo. ,,Žiadne meno, ktoré poznám, sa mi nepáči. Je vážne strašne ťažké prísť na niečo pekné a originálne,'' posťažovala sa Kardashianka.

Výber mena jej dokonca nedal spávať. ,,Vôbec nemôžem zaspať. Stále nad tým rozmýšľam,'' zverila sa ďalej Kim. Syn jednej z najznámejších ikon šoubiznisu a rappera Kanyeho Westa nakoniec aj špeciálne meno dostal, volá sa Saint - čo v preklade znamená svätý. 

Zdá sa, že Kim toto tehotenstvo naozaj poriadne poznačilo, nakoľko ďalšie dve deti už nerodila ona. Aj keď to zdôvodnila neurčitými zdravotnými problémami, pravdou je, že ešte pred niekoľkými rokmi tvrdila, že jednoducho jej na vlastnej postave príliš záleží, aby si ju nechala zničiť pôrodom... Kardashianku totiž najviac desí predstava, že by jedného dňa mala mať ovisnuté prsia či vyťahanú kožu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Flashback

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:36