shutterstock.com
StoryEditor

Meghan Markle sa chystá vyzradiť tajomstvá kráľovskej rodiny. Zinkasuje za to 30 miliónov

13.04.2020, 11:20
Celebrity
Bývalá vojvodkyňa zo Sussexu sa už nemusí viazať mlčanlivosťou.

Je to nedávno, čo svet šokovalo rozhodnutie, že sa Meghan Markle a princ Harry vzdávajú svojich kráľovských povinností a cteného postu v rodine. Napriek tomu, že toto rozhodnutie, ktoré bolo podľa kráľovského dvoru náhle, nenechalo chladnú ani samotnú kráľovnú Alžbetu, panovníčka sa rozhodla dvojici vyhovieť. Tá už urobila všetko pre to, aby sa osamostatnila. 

Mladá rodinka sa presťahovala spočiatku do Kanady a neskôr do Los Angeles, kde kedysi Meghan ako herečka pôsobila a žila. Pochopiteľne sa preto začalo pošuškávať, že Meghan plánuje veľkolepý návrat na filmové plátna. Ako sa neskôr potvrdilo, táto informácia je pravdivá, nakoľko bývalá vojvodkyňa pracuje na viacerých projektoch. 

Zdá sa však, že týmto to ani zďaleka nekončí. Aj keď sa totiž Meghan chcela v prvom rade osamostatniť, kráľovskej rodine nedá vydýchnuť ani teraz. Najnovšie sa šoubiznisom šíria informácie o tom, že sa o zvykoch kráľovskej rodiny chystá porozprávať v televízii. Zdroj blízky páru prezradil, že cena takéhoto rozhovoru by sa mala vyšplhať až do výšky 30 miliónov dolárov, nakoľko ide o najočakávanejší rozhovor desaťročia. 

Rozhovor, ktorý by mal byť plný škandalóznych odhalení, by zrejme mohla uvádzať známa moderátorka Oprah Winfrey. Tá je totiž blízkou priateľkou Meghan...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:07