shutterstock
StoryEditor

Daniela Peštová v najnovšej kampani zatienila aj mladé modelky. Toto jej trik na krásu

30.03.2020, 08:00
Celebrity
Česká modelka Daniela Peštová predvázala pre Victoriu Secret a prednedávnom sa opäť objavila v ich kampani... ako to robí, že stále vyzerá tak skvelo?

Aj keď mala Daniela v pláne ísť študovať na vysokú školu, výhra v modelingovej súťaži rozhodla inak. O pár mesiacov po nej sa totiž presťahovala do Paríža, kde sa jej kariéra začala takmer okamžite. Krásna Češka tak toto rozhodnutie nemôže ľutovať. Okrem toho, že sa jej ako prvej Češke podarilo predvádzať pre Victoriu Secret, objavila sa na titulkách Vogue, Sports Illustrated či iných známych magazínov. 

Modelka ma síce dnes už 49 rokov, no na svoj vek vyzerá naozaj úžasne. Ak by ste si mysleli, že za to môžu rôzne omladzovacie procedúry, ste na omyle. Daniela síce starne s noblesou, no nezabúda na základnú vec, na ktorú by ste nemali ani vy - na pravidelný spánok. 

,,Keď cestujem pomedzi časové pásma a samozrejme ma neobchádza jetlag, vidím to na svojej pokožke. Môžem teda povedať, že dopriať si dostatok spánku je účinné tak, ako rôzne omladzovacie krémy,'' prezradila v jednom z rozhovorov pre americký magazín. 

O tom, že to pravdepodobne zaberá, svedčí aj kampaň, v ktorej sa krásna modelka naposledy objavila. Victoria's Secret si ju totiž opäť zavolala na fotenie azda najznámejšej spodnej bielizne - a to rovno k vychýreným svetovým modelkám! Napriek tomu, že je bola od nich Daniela o 20 rokov staršia, rozdiel až tak nebadať. Čo myslíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Joan & Daniela for @victoriassecret ❤️? #joansmalls #danielapestova #victoriassecret ‼️

Príspevok, ktorý zdieľa ?1st Fan Account (verified) ❤️ (@welovejoansmalls),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#New ?? @daniela_pestova #danielapestova Victoria's Secret Spring

Príspevok, ktorý zdieľa Models (@vsangels_models_),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:32