Markíza
StoryEditor

Nenuďte sa počas karantény. Tieto slovenské osobnosti sa vám postarajú o program

25.03.2020, 09:30
Celebrity
Stále je čo robiť! Inšpirujte sa slovenskými celebritami, ktoré dokonca na svoje obľúbené činnosti ponúkajú návod.

...keď si chcete zacvičiť

Známy trenér Jany Landl na svojom Instagrame ponúka online tréning, z ktorého budete mať pravdepodobne poriadnu svalovicu. Tú však vystrieda pocit spokojnosti a my vám garantujeme, že už po niekoľkých opakovaniach jeho tréningového programu budete na sebe badať zmeny. Tento tréner je totiž jeden z najväčších profíkov na Slovensku.

...keď si chcete vypočuť dobrú hudbu

Speváčka Veronika Strapková sa rozhodla svojím spevom spríjemniť karanténu všetkým, ktorí sa jednoduchým ťuknutím rozhodnú počúvať jej zaujímavo podané verzie známych piesní. Veronika má nádherný hlas a patrí k mladým talentom na slovenskej scéne, ktoré si zaslúžia pozornosť. Zapnite si ju tak pri upratovaní či varení a my vám garantujeme, že to pôjde oveľa lepšie. 

...keď si chcete vypočuť zaujímavé rozhovory

Mladá moderátorka Becca má nielen špecifický hlas ale aj humor, ktorý vás jednoducho pobaví. Napriek tomu, že je mladá a v jej rozhovoroch dominuje ľahkosť a uvoľnená atmosféra, krásna Becca je profesionálom a vie, o čom hovorí. Ak máte chuť vypočuť si rozhovory so zaujímavými ľuďmi, určite navštívte jej Instagram.

...keď si chcete pripraviť talianske špeciality

Jeden z najobľúbenejších slovenských párov, krásna módna návrhárka Martina Grešová a jej partner Andrea, šéfkuchár a majiteľ reštaurácie U Taliana, vám predvedú tie najlepšie talianske recepty. O ich pravosti nemožno pochybovať, keďže je Andrea majstrom svojho remesla. Ak ste teda milovníkom Talianska a talianskej kuchyne, spoločný stream tohto páru by ste si určite mali pozrieť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Druhé kŕmenie Koľko gramov má kvasok toľko gr. muky dáme Voda 60% 435g kvasok -> 435g muky Voda 60%

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Ena U Taliana® (@andreaena_utaliana),

...keď sa chcete naučiť kváskovať 

Po tom, čo si pozriete profil Márie Čírovej, už nikdy ju nebudete mať zafixovanú len ako dobrú speváčku, ale aj ako šikovnú žienku, ktorá sa v kuchyni veru vie obracať! Mária vám totiž na svojom Instagrame ukáže, ako sa starať o kvások a ako si z neho môžete vyrobiť chutné domáce pečivo. Nemusíte sa báť, ak ste doma ešte ,,nekváskovali'', Mária vám totiž všetko dopodrobna vysvetlí. 

...keď si chcete vypočuť rozprávku

Herečka Zuzana Fialová vám prečíta tie najznámejšie slovenské rozprávky, a tak ak máte chuť vrátiť sa do detských čias, či na istú chvíľu zamestnať detičky, zapnite si jej profil. Okrem toho tiež môžete ,,využiť'' online vysielanie známeho kníhkupectva Martinus, ktoré vyberá tie najznámejšie slovenské osobnosti, aby čítali deťom najpopulárnejšie rozprávky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 04:23