shutterstock.com
StoryEditor

Zuzana Fialová nám každý večer číta naživo a snaží sa tak v tomto ťažkom období pomáhať

18.03.2020, 17:00
Celebrity
Máte už dosť všetkých tých negatívnych správ okolo momentálnej situácie a chcete sa na chvíľu zastaviť a na nič nemyslieť? Pomôže vám herečka Zuzana Fialová, ktorá na svojom Instagrame každý večer číta. Nie len deťom, ale aj nám, dospelým.

Pohodlne sa usaďte alebo si ľahnite do postele, zapnite si čítanie naživo na Instagame Zuzany Fialovej a nechajte sa unášať jej perfektným hlasom, ktorý vás privedie priamo do deja rozprávky a pomôže vám tak aspoň na chvíľu zabudnúť na to, v akej ťažkej situácii sa momentálne nachádzame. Dnes to bude šiesty deň, čo bude čítať príbeh o Pipi Dlhej Pančuche. Pre tých, ktorí sú na herečkynom profile prvýkrát, má Zuzana vysvetlenie:

Pre nováčikov tu, ale aj úplných na Instagrame. Čítam naživo livestream. Hore naľavo je okrúhla ikonka s fotkou, ťuk na ňu prstom. Otvorí sa Vám nový svet a tam, znovu tá istá okrúhla ikonka s mojou fotkou v strede, trochu väčšia. Ťuk na ňu prstom a ste u mňa doma. A nebude to dnes zadarmo. Napíšte mi do komentu jednu peknú vec, chvíľu, vetu... čo ste dnes zažili, počuli, videli. 19 30 sa vidíme a #spolutodáme."

Oficiálny účet Zuzany FIalovej na Instagrame: @zuzana_fialova_offical

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Fialová (@zuzana_fialova_official),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:16